Част от гостите в залата, в която се проведе тазгодишната церемония по връчването на видео наградите на MTV, станаха свидетели на паниката на Тейлър Суифт, в момента, в който осъзна, че диамантеният й пръстен, на стойност 12 000 долара, е счупен.

От публикувано видео се вижда как, докато си седи на мястото и разговаря с околните, певицата осъзнава, че 18-каратовият жълт диамант върху бижуто й го няма. В един момент около нея се насъбират хора, които започват щателно да претърсват цялата площ в близост до седалката й в стремежа си да намерят отлепеният скъпоценен камък. От заснетия материал обаче не става ясно дали в крайна сметка той бива открит.

Тейлър е забелязана с бижуто при преминаването си на червения килим и при излизането си на сцената, за да вземе първия си приз. Диамантеният пръстен обаче липсва от ръката й при получаването на статуетката за "Видео на годината", както и на последвалото афтърпарти след края на церемонията.

От компанията предоставила скъпото бижу на Тейлър проявиха положителна емоция от инцидента, споделяйки в страницата си в Instagram снимка на счупения пръстен, която беше придружена от текста: "Завинаги ще си останем Суифтита."

Диамантеният пръстен на лявата ръка на певицата, се счупи в разгара на вечерта

Снимка: Getty images

Въпреки фиаското с диаманта, вечерта се оказа невероятно успешна за певицата, която си тръгна с победа в 9 от 11-те номинации, които беше получила, включително и в най-престижната категория "Артист на годината".