Астрономическата есен официално настъпи преди два дни, но не е нужно човек да бъде запознат с този факт, за да усети пристигането на новия сезон. Всичко, което трябва да направи, е да погледне през прозореца на дома си към мрачния и дъждовен пейзаж навън... Да, и тази година лятото неусетно се изплъзна между пръстите ни.

Но макар тежки облаци да се стелят по небето над по-голямата част от страната ни, все още има места, пазещи спомена за отминалия жарък сезон. Например, в момента времето на родното Черноморие е в пълен контраст с обстановката, завладяла остатъка от България.

Вижте кадъра >>

Доказателство за това е последната публикация в Инстаграм профила на Христина Христова, по-популярна като Тита, показваща на последователите ѝ в платформата слънчевите лъчи, огрели крайбрежието, на които певицата се радва от плажа.

"Прекалено хубаво, за да е истина", гласи посланието към изображението, събрало до момента повече от 32 хил. харесвания.

На снимката изпълнителката на "Антилопа" лежи в шатра със завеси, разположена на самия бряг, в близост до морето. Блондинката е облечена в силно изрязан неоново зелен бански костюм от две части, разкриващ пленителните извивки на нейното тяло, а визията ѝ се допълва от риза, чиито дълги ръкави са навити нагоре, както и слънчеви очила.

Тя не издаде къде точно е решила да почива, но, възхитени от външния ѝ вид, почитателите ѝ дори не поискаха да разберат. Те изписаха множество комплименти по адрес на Тита в коментарите под поста ѝ, към които се присъедини и Мария Илиева, поставяйки сърце.

Неотдавна Христина сложи край на всички спекулации за отношенията ѝ с ММА боеца Недко Николов, признавайки, че той е новият мъж до нея. Преди малко повече от седмица тя сподели техен общ кадър от светско събитие, на което той я целува по бузата, докато тя се усмихва широко. Малко по-късно спортистът също качи в акаунта си фотография, на която прегръща любимката на тийнейджърите.

Тита и Недко Николов

Снимка: Facebook