Въпреки че лятото е в своя разгар, не всички хора могат да му се порадват еднакво. Докато някои успяват да откраднат повече време, което да прекарат в блаженство и безгрижие край морето, отдадени на весели и приятни мигове, други продължават да усилено да работят. Напоследък Христина Христова, добила популярност у нас просто като Тита, е изцяло отдадена на своя личен влог, чиито видео клипове радват почитателите ѝ, разкривайки им подробности от нейното ежедневие и начин на живот, които ги доближават до изпълнителката на "Антилопа". 

Вижте снимки >>

Снимките на кадрите обаче идват с определена цена, отнемаща от свободното време на блондинката. За разлика от част от своите колежки от музикалната сцена, които прекараха седмици наред по крайбрежната ни ивица, Тита успя да се полюбува на ярките слънчеви лъчи едва няколко пъти. Но когато го прави, определено предизвиква бурни реакции сред потребителите на социалната мрежа, неспособни да откъснат очи от изображенията, запечатали тези горещи мигове на наслада.

Преди броени часове в личния Инстаграм акаунт на певицата се появи точно такава снимка, която не само драстично покачи градусите на платформата, но провокира наплив от коментари, способни да се конкурират с бушуващите вълни на Черно море, особено от страна на мъжката половина от феновете ѝ.

Господата изобщо не скриха факта, че са силно впечатлени от формите на нейното тяло, напротив, под публикацията ѝ се редят множество комплименти за начина, по който Христина изглежда.

На фотографията, придружена единствено от емотикон-сърце, тя позира на пътека от дърво, разположена върху пясъка на плаж, която отвежда до заведение, а зад нея се виждат палмови дръвчета, изпълнени с летовници шезлонги, част от които са се скрили от жаркото слънце под разпънати чадъри, а в далечината се подават възвишенията на планина. По голяма вероятност кадърът е заснет в курорта Слънчев бряг, а възвишенията на заден фон са южните склонове на Стара планина, където е разположено друго популярно селище, а именно Свети Влас.

Пред обектива гласовитата млада жена позира в бяла риза, чиито дълги ръкави са навити нагоре. Дрехата обаче стои разкопчана и разкрива на зрителя съблазнителната ѝ фигура по бански костюм от две части, чийто десен от преливащи се тонове наподобява акварелни петна в меки тонове, сред които преобладава прасковения цвят. Визията ѝ се допълва от тъмни очила с лилави огледални стъкла, отразяващи човека, който е направил изображението.

Оказва се, че компания на Тита през нейната ваканция ѝ прави не половинката ѝ Виктор, а нейна приятелка.