Предвид завърналата се с пълна сила зима и естеството на настоящата ситуация като цяло, вероятно много хора се колебаят дали да не направят като американците, извадили наново коледната украса от мазето. Все пак малко празнично настроение никога не е излишно, особено сега.

Вижте кадъра >>

Но ако сте от онези, които желаят временно да забравят за студа навън, тогава влезте в социалната мрежа и отворете акаунта на поп изпълнителката Христина Христова, по-известна като Тита, защото тя е решила да припомни на всички свои последователи "вкуса" на горещите дни.

Поддържайки провокативния си имидж пред фотографския обектив, блондинката сподели в официалния си Инстаграм профил предизвикателна снимка, с която зарадва всички свои почитатели. На изображението, събрало над 40 хиляди харесвания само за броени часове, тя позира в съблазнителна поза, подпряла се на рамката на врата.

На кадъра 20-годишната певицата носи единствено бельо в син цвят, разкривайки на зрителя прекрасната си фигура. Косата ѝ е прибрана в небрежна опашка, като няколко кичура падат свободно около лицето ѝ, а прелъстителната ѝ визия се допълва от големи обеци тип "халки" и деликатна гривна.

"Всъщност, да си останеш вкъщи не е толкова лошо", е написала тя към фотоса, който събра множество комплименти от господата.

"Идвам в Силистра", "Няма кой да ти стъпи на малкия пръст", "Невероятна! Това е българската красота, описана в една снимка" и "Ако всички, които стояха вкъщи, изглеждаха така..." са само една малка част от коментарите, редящи се под фотографията.

В свое интервю, провело се в края на февруари, изпълнителката на "Антилопа" каза, че разграничава Тита от Христина, които са много различни - единият образ е артистът на музикалната сцена, а другият е истинското и "Аз", стоящо зад целия блясък.