Том Круз, който досега живееше в луксозна хотелска стая в Лондон, си търси постоянно жилище в мегаполиса. Aктьорът от "Мисията невъзможна" си е набелязал жилище в престижния квартал Кенсингтън, близо до кралския дворец Кенсингтън. За това съобщи Page Six.

"Той пазарува в диапазона от 10 милиона долара", казва източник. "Това ще бъде ново място и ще играе ролята на основна резиденция".

Съобщава се, че в луксозния квартал са живели модната дизайнерка Стела Маккартни, Роби Уилямс и звездата от "Мистър Бийн" Роуън Аткинсън. В района се намира и шикозната улица "Kensington Palace Gardens", която е наречена "Ред на милиардерите". Къщите там обаче изглеждат извън бюджета на това, което Круз търси, със средна стойност от 35 млн. долара. Toва че Круз е влюбен в Лондон, не е тайна. Преди това източник заяви пред "In Touch Weekly", че звездата от "Rain Man" се е влюбил в града.

"Том обожава дъждовното време, хората, дългите разходки в града", каза вътрешният източник. "Никога досега не е имал място, което да нарече свой дом, не и наистина, но най-накрая разбра, че иска да бъде  в Лондон".

Съобщава се, че по време на снимките на "Мисията невъзможна" през 2020 г. Круз е живял в пентхаус на стойност 455 000 долара на месец в "Corinthia Residences", който преди това е бил собственост не на кого да е, а на кралицата.

Embed from Getty Images

Той имаше жилище в затворен комплекс в малкия Бигин Хил. Преди това е притежавал жилище в Източен Гринстед, но го е продал през 2016 г.