Поп певицата Цвети Радойчева, която вече се изявя и като актриса, наскоро сподели в социалните мрежи за ада, през който е преминала непосредствено преди премиерата на спектакъла "Белият гарван" на режисьора Ивайло Спасов, поверил в ръцете ѝ една от главните роли в него. По нейни думи ѝ се наложило да играе 45 минути сама на сцената, като през цялото време не чувала нищо.

Изпълнителката на песента "Вземи ми всичко" разказа, че това се случило точно навръх рождения ѝ ден. Според нея, макар въпросната вечер да нямала симптоми на грип, най-вероятно е получила пост-Covid синдром, след като по-рано е прекарала заболяването. Въпреки силно намаления слух, тя решила да се появи пред публиката в град Елин Пелин, изпълваща театралната зала, превъплъщавайки се в образа на Сузи.

Вижте снимки >>

След края на представлението, в което си партнирала със своята колежка Цветелина Маринова, позната от дует "Expose", на брюнетката ѝ се наложило по спешност да постъпи в столичната болница "Царица Йоана - ИСУЛ", където успели да възстановят слуха ѝ. В публикацията си тя благодари на д-р Добрянова и нейният екип за грижите, които са ѝ оказали.

Радойчева разкрива още, че най-много се изплашила от алтернативата да не се излекува, или поне не изцяло, което сериозно би възпрепятствало музикалната ѝ кариера. За радост обаче тя се е възстановила напълно, връщайки се обратно към своите ангажименти.

Снимка: Ивелина Миланова

На 17 март тя отново ще играе в "Белият гарван", който за първи път ще бъде поставен в столицата ни. Във виртуалното пространство тя кани всички свои почитатели във Вариететен театър, където ще имат възможността да я видят в образа на повърхностно момиче, вълнуващо се единствено от материалните неща - съвременна "кифла", както се определя самата тя, за която най-важни са марковите дрехите, бляскавите събития и екзотичните екскурзии по света. Героинята ѝ постоянно подобрява своя външен вид чрез разкрасителни процедури, отчаяно желаейки да се впише в общността на онзи тип съвременни жени, привличащи погледите на околните с помощта на пластичната хирургия. За нея духовността и четенето на книги са абсолютна загуба на време, тъй като съществуват далеч по-вълнуващи неща.

Цвети няма търпение да се срещне със софийската публиката и да покаже на днешните дами какви всъщност не трябва да бъдат. В свое скорошно интервю тя заяви, че за да бъде човек щастлив и успешен, то той обезателно трябва да бъде себе си и да живее не през егото, а чрез сърцето си. Именно това е и посланието на последния ѝ денс хит "Let me be", в който призовава слушателите да винаги да бъдат истински и автентични.

Снимка: Ивелина Миланова