Като една от най-популярните изпълнителки в поп фолк жанра, чиято кариера продължава вече почти три десетилетия, Глория отдавна е свикнала с насочените в нейна посока прожектори, опитващи се да озарят колкото се може по-голяма част от живота ѝ, правейки го публично достояние. Само че именно поради тази причина с времето тя постепенно се е научила как майсторски да избягва ярките им светлини, съумявайки да запази от тях онези събития от своето битие, които предпочита да задържи за себе си...

Поне докато сама не прецени, че е назрял моментът, в който да ги изкара от сенките, за да ги изложи на показ, като по този начин задоволи всеобщото любопитство, преследващо по традиция хората, успели да покорят върха на славата, което неуморно върви по петите им.

Вижте кадъра >>

Напоследък профилите на певицата в социалните мрежи изобилстват от публикации, промотиращи клипа към новата ѝ песен, носеща заглавието "Кадифе", който официално излезе преди около седмица. Още с премиерата на парчето в платформата на YouTube звездата на компания "Пайнер" започна да споделя във виртуалното пространство задкулисни снимки от музикалната лента, показващи нейното създаване. Една от тях обаче направи по-силно впечатление на последователите ѝ в Инстаграм от всички останали...

Причината за това е романтичният жест, който е запечатан на нея. Изображението е направено в студиото, където са заснети част от кадрите на видеото към сингъла на Глория, а на него мускулест мъж ѝ поднася голям букет от червени рози, като е приковал в нея поглед, изпълнен с нежност, докато тя е обърнала своя към обектива, увековечаващ трогателната сцена. Всъщност, ако господинът бе моделът, участващ във визуалната реализация на "Кадифе", то надали някой изобщо щеше да обърне внимание на въпросната фотография, само че той не е този, който партнира на брюнетката в нея.

Нещо повече, един от първите коментари, появил се под поста, бе написан от Азис, който ги определи като красива двойка, а думите му наведоха всички на мисълта, че непознатият е новата половинка на колежката му. Така, вследствие на написаното от него, заваляха безброй пожелания за щастие, което да изпълни връзката им.

Часове по-късно редица родни издания вече тиражираха новината, че примата на поп фолка, както често я наричат, отново е в плен на любовта. След първите материали по темата Глория премахна временно своята публикация, но след като пресата не се отказа да пише за "новия ѝ възлюбен", тя реши, че е излишно да я крие и отново я върна в акаунта си, където може да бъде видяна и до днес.

Изпълнителката на "Крепост" все още не е потвърдила официално слуховете, че е заедно с мъжа от снимката, чието име всъщност е Добромир Добрев, както разбра Life.dir.bg. Доказателство за отношенията им обаче се счита факта, че близкият приятел на Глория - гримьорът Борислав Соколов - Бони, сподели като 24-часова история в личния си профил същия кадър, поставяйки под него емотикон във формата на сърце, намеквайки, че двамата действително имат чувства един към друг. Освен това преди известно време Добрев, който все още не е навършил 40 г. и е по-млад от Глория, бе коментирал друга нейна публикация в социалната мрежа, а отговорът от нея бе целувка.

Досега майката на Симона Загорова бе показвала само два пъти своите партньори - Илия Загоров и Йордан Джермански. В момента предстои да разберем дали Добромир Добрев наистина е откраднал сърцето ѝ, а ако го е сторил, това най-вероятно се е случило в Гърция, където и двамата често обичат да ходят.