Казват, че за истинската любов не съществува непосилно изпитание, тъй като тя е в състояние да преодолее всяко премеждие, изпречило се на пътя ѝ, без значение колко трудно е то. Ако Ваня и Евгения Джаферович са доказали едно нещо, откакто са заедно, то това е, че те са точно от онези двойки, чиито чувства сякаш стават все по-силни с всяко житейско изпитание.

Като доказателство за това идват безбройните им публикации в социалните мрежи, с които те засвидетелстват своята привързаност един към друг, която с времето само нараства. Така например, през миналата година, гримьорката сподели публикация, изразяваща желанието ѝ да отпразнува 10-годишнината от сватбата си с бившия футболист, която ще бъде на 2 септември 2022 г., с втора церемония, предоставяща им възможността да подновят своите обети.

Вижте снимки >>

Преди ден двамата отбелязаха 12 години от началото на романса си с поредица от трогателни кадри, заснети в техния, които всеки от тях сподели в своята лична Инстаграм страница. Нещо повече, в своята публикация някогашния спортист разказа подробно за първата им среща очи в очи, тъй като те всъщност се запознават във Фейсбук, като Жени е тази, която предприема първата крачка. Съобщението на блондинката било на английски език, понеже, предвид името и националността му, тя предположила, че играчът на "Берое" живее извън България. Само че, съвсем неочаквано за нея, той ѝ отговорил на български език, с което я изненадал приятно.

Снимка: Официален профил в Instagram

Ето какво пише сега Ваня:

"Нямам нужда, нямам нужда от много жени, стигат ми две три, казва Жоро Христов в една известна българска песен. Или пееше за приятели? Все тая, на мен ми стига една, защото освен, че е жена ми, е и най-добрият ми приятел.

Запознахме се преди точно 12 години, аз бях футболист на Локомотив София и, след като си бяхме писали от няколко дни в социалните мрежи, реших да я поканя на мач. Мачът беше срещу Левски, на Герена и спечелихме с 3-0. По онова време беше много трудно да биеш Левски на Герена, а не както сега да ги бие всеки, който ги хване. Спомням си усмивката и, когато се видяхме след мача, в една култова дискотека в центъра на София, където празнувахме победата с отбора.

Да, беше долна чалга, но какво да направя? Не мога да върна времето назад и да ги накарам да пуснат Wonderful Tonight на Eric Clapton, вместо Луда за тобом на Лепа Брена... това е положението.

Снимка: Официален профил в Instagram

Първият ни допир, поглед, танц... и Миле Китич на заден фон (втората песен беше на Китич) Предложи да ме закара до нас, защото аз бях пил и да не поръчвам такси. Седнах в нейната просторна кола (Смарт от най-големите, за персон и половина) и потеглихме. Спряхме пред блока ми и се погледнахме. Чуваше се някаква песен по радиото и до ден днешен ми се иска това да е било Beautiful Girl на INXS, въпреки че, почти съм сигурен, че е било нещо на Шабан Шаулич.

Целунахме се, разтреперих се, не исках да си тръгна. Никога, в живота си, не бях усетил онези прословути "пеперуди в корема" преди това. Тогава си казах: "Тя е!" Попитах я дали иска да се качи горе и тя каза....

Продължение на историята може да прочетете в нашият канал в "Only Fans", както и снимков материал за само 10 евро.

Днес съм решил да пусна промоция! И да, обичам те Жени! Много!", споделя Ваня.

Снимка: Официален профил в Instagram

Половинката му не остана по-назад и също качи техен общ кадър в социалната мрежа.

"На този ден преди точно 12 години се запознах с Него! От тогава до днес сме изминали толкова много заедно, че няма нужда да говорим с думи. Очите стигат!", гласи посланието ѝ към снимката. 

Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 г. - половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо дойде на бял свят навръх 3-ти март 2015 г. И двете деца проплакаха за първи път в град Бургас.