Някои хора полагат редица усилия за планирането на своята ваканция през жаркия сезон, като обмислят всеки един малък детайл от нея - има ли забележителности наблизо, които си струва да посетят, кои са заведенията, радващи се най-добри препоръки в района, с какви атракции е известно мястото и т.н. Но друга част от летовниците предпочитат спонтанността, която ги отвежда до определена дестинация без кой знае каква подготовка...

Все пак, факт е, че понякога внезапните решения, които човек може да вземе, се оказват най-правилният избор, тъй като плановете имат лошия навик да се провалят в последната секунда.

Вижте снимки >>

Преди часове Венета Райкова изненада своите последователи в социалната мрежа с признанието, че е организирала настоящата си почивка в Обзор за... 5 минути.

"В понеделник детето се върна от баща си и каза че иска да го водя на море, той избра хотела, аз го платих и всичко организирах за пет минути. Живея ден за ден както съм ви споделяла през последните години", сподели журналистката.

Оказва се, че наследникът ѝ Патрик има скъп вкус, тъй като момчето се е спряло на впечатляващия хотел "HVD Рейна дел Мар", който предлага на своите посетители частна плажна зона, 3 плувни басейна и още куп удобства, чак до марковите тоалетни принадлежности в банята на всяка от стаите.

Точно преди ден блондинката започна да споделя в личната си Инстаграм страница красиви кадри от мястото, някои от които са запечатали живописния изгрев на слънцето, подало се над хоризонта, чиито лъчи се отразяват върху повърхността на водата и оцветяват плажната ивица в оранжево и златисто.

На други изображения тя позира пред фотографския обектив в изрязан черен бански от две части, разкриващ стегнатото ѝ тяло, което направи сериозно впечатление на потребителите на платформата.

"Изглеждаш перфектно", "Ти си невероятно красива жена", "Топ модел, дори и след толкова години" и "Истинска прелест" са само част от комплиментите, редящи се под поста ѝ.

Напоследък бившата водеща на предаването "Папараци", чието място на екран от септември ще заеме Мария Игнатова, се е отдала изцяло на писателството и дори вече е подписала договор за новия си роман, който предстои да завърши. И макар в момента да е се е отдала на отдих със Патрик, който върви по стъпките на майка си и вече има издадена книга, няма съмнение, че Венета съвсем скоро ще продължи да твори.