Предвид настоящата реалност в България, включваща сиви и мрачни дни, както и дъжд, който метеоролозите предупреждават, че скоро ще се обърне в мокър сняг, повечето хора у нас са се отдали на мечти как се припичат на някой екзотичен плаж, наслаждавайки се на слънчевите лъчи, галещи кожата им, и приятният звук на разбиващи се в брега вълни, долитащ до техните уши. Уви, лошата страна на бляновете е, че те бързо се топят и изчезват безследно още в мига, когато човек отвори очи и отново се изправи пред действителността.

Само че на Гери-Никол изобщо не ѝ се налага да копнее за който и да било тропически рай, защото тя все още се намира на великолепния Бали, на чийто фон остатъка от света изглежда като неприветливо място. Певицата отпътува за горещата дестинация, разположена в сърцето на Индонезийския архипелаг, наброяващ около 17 500 острова, в средата на декември и именно там, сред живописните пейзажи, изпълнени с водни лилии, жасмини и магнолии, тя изпрати необичайната 2020 г.

Вижте снимки >>

Наскоро обаче изпълнителката на "Момиче като мен" разкри на своите почитатели, че посещението ѝ на курорта не е свързано единствено с почивка, тъй като всъщност там са се провели и снимките на новия ѝ музикален видео клип, който не след дълго ще излезе.

"Очаквайте скоро новото ми видео... Готови ли сте?", написа варненката към кратък клип, споделен в нейния личен Инстаграм профил, разкриващ спиращата дъха гледка към един от заливите Нуса Пенида, който е най-големият от трите острови Нуса, намиращи се в близост до Бали, като останалите два (Нуса Лембонан и Нуса Кенинан) са свързани помежду си с мост.

Бившата участничка в българското издание на предаването "X Factor" разкри на своите последователи и една от визиите, които по най-голяма вероятност ще бъдат включени в предстоящите кадри. В акаунта си тя качи няколко изображения, на които стои пред инфинити басейн, чиито води сякаш се вливат директно в тези на океана. На тях Гери-Никол позира пред фотографския обектив в прилепнала за тялото ѝ рокля на множество златисти мотиви - в тон с живописния залез, обагрил небето зад нея в течно злато.

Разбира се, вярна провокативната си природа, тя зарадва своите фенове и с няколко снимки по бански от крайбрежната ивица. Но най-впечатляваща се оказа тази, на която се е подпряла в края на стъклен басейн, издигнат високо сред скалите, предоставящ удивителна панорама на хората, плуващи в него.

"Не знам на кое повече да обърна внимание, на хубавата гледка или на теб", коментира един от последователите ѝ в платформата.