Брад Пит ремонтирал дома на гримьорката си Джейн Блек и се разплакал, съобщава в. "Daily Mail".

Холивудският актьор участвал в телевизионното шоу "Celebrity IOU", в чиито рамки знаменитости се заемат с ремонта на жилищата на свои близки. 56-годишният Пит решил да изненада дългогодишната си колежка и приятелка, превръщайки гаража ѝ в помещение за гости.

Вижте снимки >>

Бившният съпруг на Анджелина Джоли е работил с Блек в общо 40 филмови продукции, пише БТА. Когато ремонтът в дома ѝ приключил, звездата от "Троя" бил много развълнуван.

"Възможно е да се разплача в телевизионно предаване. Засега не мога да преценя какво ще означава това за нея и за всички хора, на които тя помога. Тя е много ценен човек за мен", споделя актьорът.

"Просто съм изумена. Това е трогателно и аз високо ценя направеното от Брад Пит," каза гримьорката.

По думите ѝ, той е невероятно щедър човек.

Пит неведнъж е споделял в свои интервюта, че актьорството е неговата професия, но архитектурата и интериорният дизайн са неговата истинска страст. Нещо повече, през 2009 г. той помага за изграждането на хотел в Дубай. През 2012 г. той пусна своя дизайнерска линия мебели в сътрудничество с Франк Поларо. Тогава Брад каза, че черпи вдъхновение от стила на 90-те и има още редица идеи, които иска да осъществи, включително и за сгради.