Вероятно малко са хората, които си спомнят, че преди повече от две десетилетия прекрасната Силви Вартан, покорила в миналото света не само с музиката, но и с красотата си, осинови от България деветмесечно бебе. Това се случи през 1997 г., дълго след развода ѝ с Джони Холидей, от когото има син, когато вече бе срещнала американския продуцент от италиански произход Тони Скоти, който и досега е неин верен спътник в живота. Да, онези, чиято памет продължава да бъде завидно услужлива, подсещайки ги за детето, носещо името Дарина, както певицата и нейният любим го кръстиха, сигурно се питат как изглежда тя днес.

Вижте снимки >>

Ето защо сега, и по-точно четвърт век, след като официално стана част от семейството на звездата, ние решихме да я издирим с помощта на могъщия интернет, за който не съществуват никакви тайни, и да им я покажем.

Едва ли за някого ще бъде изненада, че към настоящия момент тя се е превърнала в удивителна млада дама, която не се срамува от недостатъците, присъщи на всеки един човек, защото знае, че именно те го отличават от останалите, придавайки му индивидуалност. Всъщност момичето, което е израснало в слънчева Калифорния, приютила бляскавия Холивуд, по собствен начин се противопоставя на всички характерни за него стандарти за красота.

Дарина не се опитва да бъде перфектна, а точно обратното - старае се да покаже несъвършенствата си, вдъхвайки увереност на другите като нея. Фигурата ѝ е далеч от тази на манекенките, дефилиращи по осветените от ярки прожектори модни подиуми, това обаче не ѝ пречи смело да подчертава своите извивки на снимките, които качва в своя личен Инстаграм профил, вместо да ги прикрива, или още по-лошо - да обработва тялото си, вталявайки го с помощта на разкрасителни програми.

Снимка: Официален профил в Instagram

Видно е, че девойката се чувства повече от добре в кожата си, а сама по себе си увереността ѝ я прави още по-впечатляваща и обаятелна. Ето защо не е никак чудно, че в социалната мрежа тя се радва на голямо внимание от страна на своите последователи, част от които са българи, харесващи редовно нейните публикации. В интерес на истината нейната решителност вече ѝ е спечелила множество покани за срещи, а освен това и предложения за брак, отправени ѝ от някои от верните ѝ почитатели, чиито мераци тя обаче е отклонила, разбира се.

Една от най-големите ѝ страсти са пътуванията, отвеждащи я до различни точки на света, които с интерес опознава, сблъсквайки се с тамошната култура. След като е видяла по-голямата част от територията на Америка, където са преминали повечето от дните ѝ, тя често се впуска в изследване на остатъка от света, като една от дестинациите, които обича да посещава, е прелестната Франция, откраднала нейното сърце. Няма значение дали ще бъде в Париж или Ница, важното е да е там, любувайки се на живописните пейзажи, с които е известна страната от Стария континент.

Въпреки любовта ѝ към пътешествията, доскоро неин основен приоритет бе ученето, оставяйки обиколките на нови места за свободното си време, когато не е залегнала над учебниците и тетрадките. Не е ясно дали има партньор до себе си, но със сигурност има верни приятели, които я подкрепят, извън семейството ѝ, а освен това я придружават в приключенията, които с радост предприема при всеки удобен случай.

Снимка: Официален профил в Instagram