Опитвайки се да направят своя голям пробив и да заслужат мястото си под светлините на прожекторите, сдобивайки се с мечтаната слава, всички популярни лица на днешния шоубизнес са платили определена цена. Естествено, за някои от тях тя е била сурова и болезнена, докато за други - не чак толкова...

Например още в началото на кариерата си някои от звездите законно са променили своите рождени имена, за да се впишат в бляскавата среда или да се откроят от останалите. Това обаче важи с пълна сила не само за чуждестранните знаменитости, но също така и за родните.

Още в древността се е считало, че името, дадено на едно дете при появата му на този свят, оказва влияние на неговото бъдеще - теза, която руските учени потвърждават, твърдейки, че хората с еднакви имена имат сходна съдба. В този ред на мисли, може да се приеме, че всички известни личности, променили наименованието, избрано им от техните родители, в някаква степен са изменили хода на собствената си орис и са загубили малка част от своята първоначална идентичност. Но, както впоследствие се оказва, за добро.

Вижте снимки на Владо >>

Точно такъв е случаят и с Владо Карамазов. Навярно малко са хората, които си спомнят, че неговата истинска фамилия всъщност е Александров, макар навремето да успехът да го застига със сценичния му псевдоним, вдъхновен от романа "Братя Карамазови" на руския писател Фьодор Достоевски. Сега, години по-късно, актьорът, който скоро зрителите отново ще видят в ролята на водещ на риалити предаването "Survivor", очевидно най-после е решил официално да заличи реалната си фамилия от своите документи за самоличност, вписвайки онази, която в миналото сам си е избрал. Или поне на това мнение са неговите почитатели, видели последната му публикация в Инстаграм.

Преди броени часове той публикува в социалната мрежа своя снимка, заснета пред сградата на софийския съд, на която е в компанията на колежката си Теодора Духовникова и адвокатката си.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Нещо, което трябваше да направя преди години, го направих сега!", гласи посланието към кадъра.

Макар да не уточнява какво точно е сторил, последователите му в мрежата веднага предположиха, че става въпрос за промяна на фамилното му име, което някога му се е струвало прекалено обикновено, както самият той е разказвал в свои предишни интервюта. Засега обаче звездата от сериала "Дяволското гърло" още не е отговорил на нито един от коментарите под поста, за да потвърди дали това е така или не.