Снимките понякога са онова, което не само запечатва спомени, но ни дава възможност да видим вълшебни неща. Всъщност те са съвсем прости и ежедневни неща, но, когато се вгледаме по-сериозно в някои кадри, откриваме толкова много истини. За живота, за неговата преходност, за радостта и красотата на всяко едно поколение.

Именно такъв кадър е публикувала актрисата Гуинет Полтроу в своя Инстаграм профил. На него тя позира с майка си и с дъщеря си Епъл, която вече се е превърнала в красива млада жена.

Вижте снимката >>

Фотографията е запечатала един вълшебен момент, в който Гуинет е застанала до майка си - актрисата Блайт Данър, която е вече на 77 години, а от другата страна на Блайт нежно я е прегърнала внучката ѝ Епъл. И трите са облечени в красиви дълги летни рокли.

Трите дами от семейството изглеждат повече от щастливи да бъдат заедно, а усмивките им разкриват красота, женственост и безсилие през преходността на времето.

Блайт Данър е известна американска актриса, която е половинката на Робърт Де Ниро във филма "Запознай се с нашите" и неговите продължения - "Запознай ме с вашите" и "Запознай се с малките". Но нейната кариера включва и много по-интригуващи филми, като "Вътре в Третия райх" (1982), "Принцът на приливите и отливите" (1991), "Не поглеждай назад" (1998) и много други.

Интересно е, че на младини Блайт Данър много прилича на Гуинет Полтроу или по-скоро Гуинет много прилича на майка си. Генът е силен, тъй като и вече 16-годишната Епъл носи много от чертите на майка си и баба си. Тя е дъщеря на Гуинет Полтроу и вокалистът на Coldplay Крис Мартин. Двойката има и по-малък син Моузес, те се ожениха през 2003 г., но се разведоха през 2016 г. В момента Гуинет е омъжена за Брад Фалчък, а Крис Мартин имаше връзка с актрисата и дъщеря на Мелани Грифит - Дакота Джонсън.