През последните месеци времето сякаш започна мудно да се влачи, карайки дните постепенно да се слеят в един. А когато настоящето започне да "боксува на едно място", много хора неволно изпадат в мисли за миналото и се отдават на разходка из алеята на спомените си, преживявайки отново определени мигове от собствената си история.

И докато едни поемат на това пътешествие назад в личната си история несъзнателно, други го правят с определена и конкретна цел. Наскоро сп. "Harper's Bazaar" реши да се възползва от липсата на културни събития и публични изяви, за да съживи умълчалия се и опустял Холивуд, предизвиквайки звездите с новия си проект #TurnUpNotin. Това, което се иска от знаменитостите, е да пресъздадат една от най-популярните си визии през годините в домашни условия и ги преплетат с обичайни ежедневни дейности. Без червени килими, без ярки прожектори и безброй фотографски светкавици.

Вижте снимки >>

В това начинание прекрасната Елизабет Хърли бе пълна отличничка. Красивата актриса, която кара средата на 50-те да изглежда като средата на 30-те, прие провокацията без да се замисли. За своята "възстановка" тя се спря на тоалета, с който беше облечена на церемонията по връчване на наградите CFDA през 1999 г., когато пристигна на събитието с тогавашната си половинка - мъжът-мечта на всяка британка Хю Грант.

Тогава тя се появи в шикозна бляскава рокля с лилав оттенък на марката "Versace". Дрехата, следваща женствените извивки на Хърли, бе с тънки презрамки и дължина до земята, а акценти бяха смелите ѝ отвори - високата странична цепка на полата и голият гръб, стигащ чак до кръста ѝ. Външният ѝ вид се допълваше от малка дамска чанта, обсипана с камъни, и сандали на висок ток, които бяха в тон.

Сега, специално за изданието, Елизабет отново сложи същата рокля и позира с нея върху леглото в дома си с дистанционно управление за телевизор в ръка. По-късно реши да зарадва своите почитатели в Инстаграм с кадъра.

"Просто си седя тук и гледам телевизия в тоалета на "Versace", който носих преди 21 години", гласи посланието към публикацията ѝ, събрала 92 хил. харесвания и безброй позитивни коментари.

Независимо от това, че са изминали повече от две десетилетия, факт е, че дрехата стои на синеоката брюнетка по същия впечатляващ начин... Но все пак, тя е впечатляваща жена.

Напоследък хубавицата се е съсредоточила изцяло върху собствената си линия бански костюми, които сама рекламира в социалните мрежи. Тя качва множество снимки, демонстрирайки перфектна фигура и показвайки, че по нищо не отстъпва на по-младите си колежки.