Напоследък живакът в термометрите започна постепенно се повишава, свидетелствайки за все по-топлите и приятни дни, с които настъпилия неотдавна април реши да зарадва хората у нас. Въпреки това обаче, покачващите се температури навън съвсем не могат да се сравнят с тези, които са обхванали социалните мрежи, където сякаш става все по-горещо с всяка изминала минута.

Разбира се, зад това явление стоят редица привлекателни дами, решили да споделят със последователите си свои сексапилни кадри, способни да накарат кръвта на всеки мъж да заври.

Вижте снимки >>

А една от тези жени е Яна Димитрова - половинката на бизнесмена Петко Димитров, която неотдавна отново нажежи виртуалното пространство с кадър от скорошната си почивка на екзотична дестинация. Мястото обаче остана умишлено неназовано, тъй като тя предпочита да пази в тайна, местата на които обича да отдъхва заедно със семейството си.

Провокирайки въображението на последователите си в Инстаграм, изкусителната танцьорка качи в своя акаунт снимка, на която позира пред фотографския обектив по черен бански костюм от две части, отличаващ се със силно изрязана кройка, който е допълнила с чифт . Плажното облекло разкрива нейните женствени извивки и добре поддържана фигура, към която нито един представител на силния пол не би могъл да остане безразличен, запазвайки хладнокръвие.

На кадъра, направил впечатление на хиляди души, които го харесаха в платформата, шампионката по латино танци се разхлажда, вземайки си душ на лазурен бряг, а зад нея се вижда крайбрежна ивица с фин бял пясък и необятния хоризонт на естествен басейн с тюркоазени води. Със своята публикация блондинката показа на почитателите си, че вече е открила личния си ваканционен сезон, отдавайки се на жарки емоции, за който мнозина ще трябва още да изчакат.

Снимка: Официален профил в Instagram

Под поста последователите ѝ в платформата не спестиха комплименти за начина, по който някогашната участничка в предаването "Dancing Stars" изглежда. Макар да е майка на две деца, факт е, че по нищо не личи някога да е раждала, тъй като и до днес е запазила своята перфектна форма, която вероятно е резултат от интензивни тренировки.

В своята последна публикация, направена след като се е върнала обратно у нас, Яна е в компанията на Преслава, чието име попада сред бившите половинки на съпруга ѝ Петко. Очевидно обаче това далеч не е в състояние да спре двете жени да поддържат добри приятелски взаимоотношения, за каквито говори близостта им на снимката. На нея танцьорката е седнала до изпълнителката, прегръщайки я с една ръка, докато усмихващата се широко певица е поставила своята в скута на първата.

"Огнени дами" и "Прекрасни, красиви и сексапилни", гласят само част от коментарите към поста.

Снимка: Официален профил в Instagram