Няма никакво съмнение, че сама по себе си славата е власт, която умее не само да инспирира хората, но също така и да им влияе. Ако нещата не стояха по този начин, надали различните кампании, щяха да се състезават помежду си да привлекат коя да е звезда, за да популяризират своята кауза сред нейните многобройни почитатели.

Да, известността, на която се радват представителите на шоубизнеса, винаги е добре дошла за различните организации, без значение от тяхната насоченост, които дават мило и драго да получат постоянен абонамент за медийното пространство, както и по един или друг начин да привлекат за постоянно интереса на широката аудитория. А ако не друго, имената от развлекателната индустрия със сигурност притежават силата да приковават всеобщото внимание - това е неоспорим факт, който за добро или лошо е подплатен с редица доказателства.

Вижте снимки на променената Юлия >>

Може би поради тази причина през последните години стана все по-актуално знаменитостите да прескачат от една сфера в друга, захващайки се с поприще, което привидно стои далеч от тяхната собствена компетентност, като политиката например. В България обаче този модел далеч не е нещо ново или непознато, след като и тази година в листите на различните партии се откроиха немалко артисти. Само че засега в световен мащаб едва шепа знаменитости са си позволили да напуснат зоната си на комфорт и да се обвържат с дадена политическа сила.

Ето защо намерението на певицата Юлия Волкова от някогашния дует "t.A.T.u" да влезе в руския парламент дойде като изненада за нейните фенове. Наскоро 36-годишната изпълнителката съвсем неочаквано обяви, че е решила да смени своето амплоа с видео, което сподели в YouTube. В кадрите тя сподели, че възнамерява да се кандидатира да представлява управляващата партия на Владимир Путин - "Единна Русия", в град Иваново на предварителните парламентарни избори в страната, които ще се проведат през тази есен.

В клипа, прегледан над 32 хиляди пъти към момента, брюнетката изглежда толкова различно, че чак е неузнаваема. Очевидно през годините тя се е възползвала максимално от услугите, които пластичната хирургия може да предложи на съвременната жена, заличавайки напълно образа на онова естествено красиво момиче, което всички си спомнят от хитовете "Я сошла с ума" и "Нас не догонят". Сега от тийнейджърката, която някога с лекота разтуптяваше мъжките сърца, не е останала и следа. За съжаление, благодарение на голямото количество хиалурон в устните и силикон в гърдите, наред с тежкия грим на лицето, визията ѝ по-скоро се доближава до онзи стандарт, което у нас простичко определяме с думата "чалга".

Въпреки това, не може да се отрече, че по време на обръщението си Юлия е облечена със стил. Тя е носи елегантна черна рокля, следваща извивките на тялото ѝ, комбинирана със снежнобяло делово сако, а външният ѝ вид се допълва от нежен диамантен кръст и чифт обеци със същия скъпоценен камък. В своята реч изпълнителката казва, че едно от желанията ѝ е да промени отношението на управляващите към хората.

"Да, в миналото не съм се занимавала с това, но както знаем, човек не се ражда политик - той се превръща в такъв", подчертава тя, след което акцентира върху наболелите проблеми в родината ѝ, сред които попадат липсата на достатъчно работни места, корупцията, лошата инфраструктура на държавата и т.н.

Наред с всичко това, сякаш за да засвидетелства своите добри и честни намерения, Волкова признава, че в миналото също е правила грешки и е натрупала грехове, макар да не уточнява точно от какво естество са те.

Юлия е майка на две деца - Виктория и Самир. Дъщеря си ражда още през 2004 г., когато е на 19 г. Това е времето, когато двете с дуетната ѝ половинка Лена решават да напуснат своя продуцент Иван Шаповалов, основател на "t.A.T.u". Тя забременява от Павел Сидоров, който е женен за друга жена, затова връзката им се разпада преди още дъщеря им да навърши 1 година. През 2007 г. тя дава живот на Самир - резултат от любовта ѝ с бизнесмена Парвиз Ясинов, който е и неин съпруг. Двамата сключват брак в Обединените арабски емирства и Юлия дори приема исляма. Три години след появата на сина ѝ, обаче, тя се развежда с мъжа си и започва връзка с друг мъж, за когото се твърди, че има проблеми със закона.

През 2016 г. тя призна, че четири години по-рано е била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза и по време на операцията за премахване на тумора е бил засегнат ларингеален нерв, което за малко да я лиши изцяло от гласа ѝ. Певицата разказа, че след това се е подложила на още 2 операции в Германия, за да го възстанови, но те се оказали безрезултатни. Затова през 2014 г. си е направила трета в Сеул, която е подобрила състоянието му, но не го е върнала към предишното му звучене.

Окончателният край на "t.A.T.u" настъпи през 2011 г., когато момичетата пускат в официалния си уебсайт съобщение, че се разделят заради създали се помежду им конфликти и всяка от тях ще гради солова кариера. Така след 12 години съвместна работа, Юлия и Лена поемат по различни пътища.