Подобно на много други хора по света, които прекараха по-голямата част от последната година изолирайки у дома си, спазвайки наложителната социална дистанция, наскоро Салма Хайек наскоро разкри, че е трябвало да поработи върху себе си, за да се почувства отново комфортно в своята кожа. Постигайки обаче целта си, горещата мексиканка се е погрижила нейните над 19 милиона последователи в Инстаграм да видят впечатляващите резултати, превърнали се в тема за разговор в едно от интервютата, които звездата от филма "Вечните", официално тръгнал по големите екрани неотдавна, даде в последните дни.

Изкусителната брюнетка, умееща лесно да се превръща в център на всеобщото внимание, без значение къде се появи, сподели, че не планира скоро да спре да публикува в социалните мрежи снимки, на които позира по изрязани бански костюми, разкриващи женствените извивки на съблазнителното ѝ тяло. Нещо повече, тя каза, че този тип изображения ѝ вдъхват увереност, а освен това я карат да се чувства свободна.

Вижте Салма по бански >>

"Трябваше да отслабна, за да вляза пак в плажното си облекло в края на 2020 г. Спортувах интензивно, но успях да стигна до размера, който исках", издава тя, отбелязвайки, че си е направила възможно най-много кадри, след като е постигнала целта си. "Радвам се, че го направих. Не ме е срам, дори напротив, тъй като бе през първата ми ваканция от началото на пандемията. Освен това, след като тя приключи, разбрах, че отново ще трябва да се карантинираме и започнах да ям наново", допълва брюнетката през смях.

Снимка: Getty Images

В интерес на истината съпругата на френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино (нареждащ се сред най-големите късметлии в целия свят, предвид колко господа желаят да бъдат на негово място, въздишайки по половинката му) призна, че и до днес качва във виртуалното пространство фотографии от същото това екзотично бягство, на което се е отдала през последния месец на миналата година.

"Реших да не публикувам всичко наведнъж, а да споделям по една снимка на всеки две седмици, така че скоро можете да очаквате още една, въпреки че те вече са към края си", каза Хайек.

Според нея на потребителите на платформата за комуникация сигурно вече им е дошло до гуша да я гледат по бански, мислейки си, че тя ги носи всеки ден.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

"Това не е така. Всички изображения са направени на едно и също място", коментира тя, без обаче да уточни коя точно е дестинацията, за която говори.

Освен лентата, в която играе супергерой, скоро по кината тръгва и другата продукция с нейно участие "Домът на Гучи". В нея тя си партнира с Ал Пачино, Лейди Гага, Джаред Лето, Адам Драйвър и др. През последните две седмици тя покорява червените килим в различни градове, където се състои премиерата на филма.