Бившата "Мис Вселена" - Теган Мартин, остана принудително на остров Бали. Причината за задържането ѝ на летището е мокро петно, намиращо се в единия ъгъл на международния ѝ паспорт.

Вижте снимки на Теган >>

26-годишната красавица не се е качи на полета заради "вреда по цялостта на документа", както уточниха имиграционните власти.

През последните месеци управата на екзотичния остров е поела инициатива срещу повредените паспорти не само на своите граждани, но и към тези на туристите. Това означава, че не се допуска влизането на посетители в страната, освен ако документите не са в изряден вид.

Засилен е и контрола над авиолиниите, на които се налагат глоби до 3 хил. паунда, ако допуснат пасажер с повреден документ на борда на свой самолет.

Не се знае кога Теган ще може да напусне територията на Бали. Тя сподели в официалната си Инстаграм страница снимка, с която да покаже "щетата" върху паспорта си на своите последователи.

На кадъра ясно личи, че мократа следа върху страницата е абсолютно незначителна. На същото мнение е и Мартин, точно затова не може да си обясни как така са ѝ отказали да лети и пита дали някой друг се е озовавал в подобна ситуация.

Блондинката ще бъде свободна да отпътува, едва когато получи документ, който да замести паспорта и да ѝ даде правото да напусне Бали.

Снимка: Официален профил в Instagram