Тежка е короната на славата... Да бъдеш звезда определено има своите плюсове, които, не можем да отречем, са големи, но наред с тях идват и минусите. Например, личният живот на популярните имена постоянно се гледа под лупа, като нито една тяхна крачка не остава незабелязана... Особено ако говорим за знаменитости от ранга на Анджелина Джоли.

Вижте снимки на Анджелина и Евън >>

Актрисата от "Господарка на злото" винаги е вълнувала както широката аудитория, така и медиите, които се надпреварват да пишат за нея. Дълго време красавицата даваше на таблоидите най-различни поводи за публикации, поне докато не започна да гради свое семейство и захвърли бунтарската си същност настрани, в полза на улегналия начин на живот.

Но дори и тогава таблоидите не спряха да "вървят по следите" на Джоли, а след развода ѝ с Брад Пит всяко тяхно действие не просто се описваше, но и се коментираше, подложено на подробен анализ. Днес брюнетката със сочни устни отново стои на първите страници на различните издания, които тиражират новината, че тя има интимни отношения с колежката си Евън Рейчъл Ууд, позната на българския зрител от ролята си в сериала "Светът на Дивия Запад".

За бисексуалната ориентация на Анджелина се знае от години, като тя самата неведнъж е казвала, че в миналото е имала връзка с жена - става въпрос за Джени Шимицу, с която се снимаха във филма "Foxfire". Преди години тя призна, че се е влюбила в Шимицу веднага щом я е видяла.

От друга страна, след като годежът на Евън с Мерилин Менсън бе разтрогнат, тя също призна за влеченията си към същия пол.

Сега, по твърдения на медията, двете дами се оказват въвлечени в романс.

"Анджелина е абсолютно запленена от Евън. Тя сподели на приятелите си, че окончателно е приключила с мъжете и в момента се чувства по-щастлива от всякога. Двете се срещнаха за първи път на церемонията по връчването на наградите на Гилдията на филмовите актьори преди 10 г., но тогава и двете бяха обвързани. Джоли още тогава призна, че намира Ууд за много привлекателна и твърдеше, че между тях има искра", казва източник на сп. "Woman"s Day".

Според него двете се срещнали преди няколко месеца в централата на "Disney" и оттогава познанството им прераснало в нещо повече. Тази информация обаче няма нищо общо с реалността. Всъщност, двете актриси не са се виждали от наградите "SAG Awards" през 2019 г., факт, който близки на бившата съпруга на Брад Пит потвърждават, уточнявайки, че в момента тя не се среща с никого и предпочита да остане фокусирана върху децата и кариерата си.

Това не е първата грешна информация, която "Woman"s Day" публикува. Преди да я "обвърже" с Евън, списанието писа, че Джоли излиза с каскадьор от продукцията, която снима в момента - "Вечните", а преди това дори твърдеше, че Мишел Пфайфър се опитва да събере колежката си Джони Деп.