Слънцето над България може и да се крие зад тежки облаци, но това над Бахрейн грее ярко, осигурявайки на кралството топли, почти летни дни, чиито температури надхвърлят 20 °C. И докато хората у нас могат единствено да мечтаят как събират тен, лежейки върху хавлиена кърпа на плажа, то жителите на Манама са в състояние действително да го сторят.

Точно това направи Светлозара Димитрова, по-позната като Зара от "Big Brother", решила наскоро да се наслади на тропичния климат, на който целогодишно се радва островната държава, където се намира нейният дом. Преди ден брюнетката, натрупала популярност покрай първия сезон на риалити предаването, излъчван на малкия екран през 2004 г., сподели като 24-часови истории в своя личен Инстаграм кратки видео клипове, показващи на нейните последователи в платформата как релаксира на брега на Персийския залив по женски, в компанията на приятелки.

Вижте снимки >>

На кадрите тя е облечена в черен бански от две части - бикини с висока талия и топ, показващи на зрителя перфектната ѝ фигура, която поддържа с интензивни тренировки във фитнес залата, както и йога, а външният ѝ вид се допълва от очила с огледални стъкла и нежно колие, вървящо по шията ѝ.

На друго изображение, показващо я седнала на маса под сламен чадър сред палмови дръвчета - част от заведение, разположено на крайбрежието на Арабско море, към визията си тя е добавила светлосиня риза с дълги ръкави и кафяво бомбе.

Официален Instagram профил

Преди седмица варненката показа друг начин, по който си почива, когато не се занимава със спорт. Тогава тя качи в социалната мрежа изображение, на което позира пред фотографския обектив облечена в свободна бяла тениска, разкриваща голите ѝ крака. На снимката тя държи в ръцете си тетрадка и химикал.

"Записвам всички глупави мисли, похапвайки бисквити и пиейки горещ шоколад", написа тя.

Посланието ѝ издаде на нейните почитатели, че макар по принцип да е привърженик на здравословното хранене (което, наред с упражненията, редовно препоръчва на хората, желаещи да се сдобият със силует като нейния), коледният дух все пак е успял да я накара да изневери на строгия си режим. Но ако човек не е в състояние да се отклони от диетата по празниците, то кога?

Снимка: Официален профил в Instagram

Виновник за любовта на Зара към спорта е бившият ѝ съпруг - австралийският лекоатлет Ерик Уотсън, за когото тя се омъжи през пролетта на 2016 г. Двамата се запознаха по-рано в Дубай, а след сватбата се преместиха да живеят в родната страна на младоженеца. Откакто го срещна, Зара започна да тренира и да се изявява като фитнес инфлуенсър в Инстаграм. Бракът им обаче се разпадна в началото на тази година, когато се разведоха.