Предвид факта, че в началото на годината животът сякаш забавя своите темпове, тъй като хората все още бавно се възстановяват от доскорошните празненства, опитвайки се да влязат отново в ритъм, а градусите у нас осезаемо се понижават, януари е един от най-подходящите месеци за пътуване до далечни и екзотични дестинации. Така де, на кого му се връща обратно на работа, когато може да си осигури още няколко почивни дни, които да прекара на далечни и екзотични места, като бонус?

Очевидно по този начин мисли и Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, която точно в този момент се радва на жаркото слънце, греещо на 4 542 км от нас, а именно в Дубай. Преди два дни 30-годишната дизайнерката, която в началото на месеца обяви, че преминава на следващия етап в личностното си усъвършенстване и ще работи върху втората си чакра - свързана със сексуалността и създаването на потомство, обърна гръб на студеното време в България и се отправи към топлите Арабски емирства.

Вижте снимки >>

Една от причините Близкият Изток да бъде сред най-предпочитаните дестинации в този период е целогодишното лято, обхванало района. Разбира се, от значение е и това, че неговите температури са значително по-поносими сега, в сравнение с тези, които предстои да обхванат земите му само след няколко месеца.

Възползвайки се максимално от приятните климатични условия, дизайнерката сподели в личната си Инстаграм страница снимки, разкриващи немалко от нейната плът, с които зарадва своите последователи в социалната мрежа.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

"Нека почивката ми да започне сега", гласи посланието към един от кадрите, на които позира пред фотографския обектив в изрязан асиметричен бански костюм от две части с множество ленти, минаващи през тялото ѝ.

Провокативното плажно облекло, което оставя малко на въображението на зрителя, е в леопардов десен, в какъвто всъщност е и тънкият халат, допълващ визията ѝ. На изображението тя стои до стъклена стена, от която се разкрива панорамна гледка към града и Персийския залив.

Скоро след това тя качи в платформата друга снимка, разкриваща я как стои седнала на люлка, около гредите на която се вият изкуствени червени цветя, чийто цвят кореспондира с този на роклята на Мегз, отличаваща се с дълбоко V-образно деколте.

"И точно така работи животът - колкото повече даваш на себе си - толкова повече ти връща той обратно", е написала тя към кадъра.

Преди броени часове моделиерката публикува още една фотография, на която носи бял бански, чиято кройка е сходна на този с животинския принт. Постовете ѝ бързо събраха хиляди харесвания и множество комплименти за външния ѝ вид.