Есента се носи из въздуха... Буквално! От няколко дни насам синоптиците от малкия екран не спират да предупреждават, че сутрин градусите у нас падат до нулата, а на места дори и под нея. И докато в България лятото е вече само спомен, в Бахрейн то продължава с пълна сила. Тропичният климат на островната държава целогодишно осигурява на жителите ѝ топли дни, а в момента там минималните температури са 25 °C.

Доказателство за благоприятния климат в столицата Манама е една от последните снимки на Светлозара Димитрова, по-известна като Зара от първия сезон на риалити предаването Big Brother. На изображението брюнетката демонстрира перфектната си фигура, позирайки по бански от две части. Тя е застена в гръб с обърната към обектива глава, плавайки по един от водните канали на града със SUP борд.

Вижте снимки >>

"Беше забавен ден", гласи посланието към поста ѝ, събрал повече от хиляда харесвания.

По-късно тя зарадва своите почитатели с още няколко кадъра, на които се разхожда из голямото пристанище, разположено на Персийския залив. На тях бившата съпруга на австралийския лекоатлет Ерик Уотсън, който я запали по спорта, носи дънки и оранжева риза с възел в предната част, чиито дълги ръкави са навити нагоре. Визията ѝ се допълва от плетена шапка с широка периферия, очила с кръгла форма и кафява кожена чанта, кореспондираща с колана на талията ѝ.

Снимка: Официален профил в Instagram

Заради пандемията от новия коронавирус, избухнала през март т.г., варненката прекара дълго време у дома си в Близкия Изток. Едва в последните дни на август ѝ се отдаде шанса да напусне своя "затвор". Тогава тя се отправи към Атина, а по-късно посети и остров Корфу.

Снимка: Официален профил в Instagram

Разбира се, оставяйки най-хубавото за накрая, тя не пропусна и родната земя. Бившата водеща на предаването "Къщата" се завърна във Варна, където прекара време със своята майка. По-късно тя отскочи и до София, за да тренира с двама от участниците във "Фермата" - Сами Хоссни и Илиян.