В дни като днешния, когато зимата реши да прояви прочутия си суров характер, подсещайки ни, че независимо от доскорошните необичайно високи за сезона температури, януари все пак си остава неин верен поданик, желанието на човек за пътувания се изостря някак от само себе си. Така де, защо да понася стоически лютия студ тук, сковал недотам лицеприятния сив градски пейзаж, когато пред него стои алтернативата да се припича под жарките слънчеви лъчи на някой екзотичен бряг, където всички грижи се превръщат в неясен спомен, размит от приятни преживявания.

Въпреки всеобщото мнение, мит е, че повечето бягства от рутинното ежедневие се случват предимно през най-топлите месеци в годината. Всъщност по-голямата част от тях в действителност се предприемат именно по това време, един вид като спасение от неговата тягостна и мразовита реалност. Разбира се, съществуват редица доказателства за това, а последното дойде от страна на Преслава, която в момента се намира на един от най-красивите острови в Адаманско море, и по-точно Пукет.

Вижте снимки >>

Преди няколко дни тя и любимият ѝ решиха да се отдадат на първото си вълнуващо приключение за 2022-а, отправяйки се към привидно безкрайните бели плажове на примамливата за всеки турист дестинация, където взеха със себе си и своята малка дъщеря Паола.

По принцип певицата предпочита да се наслаждава на непознати територии заедно със своите близки приятели и колеги, изявяващи се в същия музикален жанр като нея - Константин и Софи Маринова, само че този път очевидно е решила на опознае мястото, потапяйки се в неговата неповторима атмосфера, заедно с други хора. Вместо изпълнителите, освен нейният любим и тяхната наследница, компания в обиколките по тамошните забележителности ѝ правят две непознати за светските среди в България жени, които за радост на момиченцето на звездата от "Пайнер" също са взели своите деца.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Снимка: Официален профил в Instagram

Още в първите часове след пристигането си в Тайланд, изпълнителката на "Дяволско желание" реши да разкрие на своите верни почитатели, вълнуващи се от всяко едно събитие в живота ѝ, къде планира да релаксира за кратко. Тогава тя сподели в своя личен Инстаграм акаунт снимка, на която позира по цял бански до открития плувен комплекс на хотела, в чиито води вече се е потопила нейната щерка.

На следващия ден, като поздрав за добро утро, както сама е написала, брюнетката публикува в платформата нов кадър, показващ я на ратанова люлка, облечена в широка бяла тениска с шарена щампа в предната част, комбинирана с къс жълт клин, а зад нея се разкрива спираща дъха гледка към яхтеното пристанище "Yacht Haven Marina", разположено в североизточната част на острова, където един до друг се редят множество скъпоструващи плавателни съдове, кой от кой по-луксозен и впечатляващ.

Като 24-часови истории в профила си Преслава показа, че в рамките на екскурзията си очевидно не се лишава от нито едно кулинарно изкушение, което местните завения могат да ѝ предложат, дори то да е представлява калорична бомба, като пица с течен шоколад и пресни ягоди. Естествено, колкото и калории обаче да приеме, тя най-вероятно бързо ще ги изгори, имайки предвид дългите преходи, които групата прави.

Снимка: Официален профил в Instagram

Постовете ѝ показват, че последния такъв е бил до храма на Големия Буда, разположен на най-високата точка на острова, намираща се в планината Наканед, върху който се издига огромна мраморна статуя на прочутия индийски духовен учител. Добруджанката запечата мига, в който с придружителите ѝ са стигнали до там със снимка, на която стои пред обектива заедно с половинката си Павел, носещ на ръце Паола.