Гал Гадот отново стана майка.

"Жената чудо" сподели щастливата вест в личния си Instagram профил. На споделения кадър се вижда как е гушнала новороденото си момиченце.

"Добре дошло, мое сладко момиче. Бременността не беше лека, но се справихме", гласеше текстът под публикацията й.

Актрисата е кръстила детето си Ори. Въпреки усложненията, с които се сблъска по време на бременността си с четвъртото дете, Гал сподели в интервю, че раждането "те кара да се чувстваш всевишен". Наскоро пред InStyle тя сподели: "Това е вълшебство. След упойката не съм усещала нищо, така че не бих казала, че е толкова болезнено. Моментът, в който осъзнаеш, че си създал живот, е невероятен." 

Гал и съпругът й Джарон Варсано са родители на три деца, всички от които са момичета. Тяхната първородна щерка се появи на бял свят през 2011 г.

Вижте снимки на Гал Гадот >> 

Наскоро Гадот сподели в интервю за сп. Flaunt: "Да си родител на три деца е хаотично по най-добрия възможен начин. Когато си на работа, съжаляваш, че не си при семейството си, когато си при него, съжаляваш, че не си на работа. Това е един порочен кръг, но аз съм доволна". Обикновено тя пази дома си и личния си живот в тайна, като споделя само отбрани моменти на децата си.