Много пъти сме виждали как красивият модел Жизел Бюндхен изразява подкрепата си за своя съпруг Том Брейди. Майката на две от децата на играча бе до него в трудните моменти от неговата кариера, но винаги е до Том и при неговите успехи. Последният такъв и то голям успех бе победата на отбора на Брейди "Тампа Бей Бъканиърс" или просто "Bucs" на Супербоул преди ден. Куотърбекът определено се оказа на гребена на вълната, извеждайки отбора си до финала и до победата на най-важната спортна надпревара в САЩ.

След победата на отбора на Том Брейди Жизел и децата им, които неотлъчно бяха до Брейди, си направиха страхотни семейна снимки. А посланието на Бюндхен към тях е повече от трогателно.

Вижте кадрите >>

"Поздравления, Bucs, за невероятната ви отборна победа! Много хора бяха на мнение, че не можете да спечелите, но вие показахте, че с време, усърдие, доверие един в друг и отборна работа, всичко е възможно.

Поздравления, любов моя. През годините съм те виждала да преодоляваш много препятствия - физически и емоционално. Със сигурност мога да кажа, че си най-отдаденият, фокусиран и психически устойчив човек, когото съм срещала... Сега съм щастлива, че ще бъдеш с нас вкъщи (поне до следващия сезон). Напълно заслужи успеха си! Обичам те!", гласи част от поста на красавицата в Инстаграм.

На милата семейна снимка са Жизел, Том, двете им деца Бенджамин и Вивиан, както и по-големият син на Брейди - Джон, който е дете от връзката на куотърбека с актрисата Бриджит Мойнахан.

Джон често прекарва време с брат си и сестра си и през годините са доказали, че те са наистина едно голямо и щастливо семейство, в което разбирателството и любовта са на първо място.

Снимка: Официален профил в Instagram

Интересното е, че през 2018 г. те имат снимка, която много наподобява кадъра, направен след победата на отбора на Брейди на Супербоул, с разликата, че тогава Том играеше за New England Partiots и децата му, които тогава са по-малки, са облечени с тениски на бившия му отбор.

Снимка: Instagram