Всички хора у нас трепетно очакват настъпването на първи март, когато заведенията из цялата страна най-после отново ще отворят врати, принуждавайки социалният живот да се събуди повторно от своя дълбок карантинен сън. Дотогава обаче има още няколко седмици, които жителите на страната ни трябва да прекарат в пределите на домовете си.

Ето защо по-нетърпеливите от тях решиха да потърсят спасение от четирите стени на своя затвор, отправяйки се към различни места, оставили ограничителните мерки в миналото. Точно както сториха Златка Райкова и нейният любим Благой Георгиев, които в момента се радват на високите градуси в Дубай.

Вижте снимки >>

Преди броени часове двойката използва социалната мрежа, за да покаже на своите последователи, че ситуацията в Близкия Изток значително се различава от тази в родината ни. Плеймейтката и футболистът споделиха като 24-часови истории в платформата няколко кратки видео клипове, разкриващи посещението им на един от най-популярните ресторанти в столицата на емирството, и по-точно - този на 5-звездния хотел "Address Sky View", който е разположен на последния етаж на сградата, чиито маси са изпълнени.

Както и самото му име подсказва, мястото предлага спираща дъха гледка към целия град. Впечатляваща част от нея е 828-метровия небостъргач Бурдж Халифа, намиращ се само на 1 километър разстояние. Благодарение на сравнително близката дистанция, той изглежда така, сякаш се издига директно от водите на панорамния инфинити басейн, пред който двойката си е направила няколко снимки.

"Любов в небето", гласи посланието към изображенията, показващи държащите се за ръце партньори.

На тях блондинката е облечена в кремав сет от две части - къс топ и пола с висока талия, съчетан с широко бяло сако. Завършвайки визията си, тя се е спряла на сребристи сандали с прозрачни високи токове и чифт обеци тип "халки", докато футболистът е избрал риза и панталон в черен цвят.

Естествено, вчера Златка зарадва феновете си и с видеа, разкриващи как се наслаждава на слънчевите лъчи край плувния басейн, облечена в розов бански костюм, допълнен от бял халат, чийто десен е обсипан с множество птици фламинго.