Първи от надпреварата  отпаднаха Нели Рангелова и Венци. Въпреки пламенната подкрепа на Татяна Лолова двамата не успяха да съберат достатъчно зрителска подкрепа и трябваше да напуснат сцената на Bailando, пише Bliasak.bg.

Във втория кръг останалите три двойки бяха подкрепени от хореографите,  а семействата на участниците бяха записали видео послания към своите борбени близки. Особено прочувствено беше обръщението на роднините на Ники към самия него. Думите на близките му бяха толкова затрогващи, че водещата Стефания Колева не успя да сдържи сълзите си и се разплака.

След оспорвана надпревара за победата останаха дуетите на Христо Калоферов и Росица и на Красимир Каракачанов и Рада. Двойките трябваше да се преставят с интрепретации на една и съща песен – I Will Survive. Момичето призова зрителите да гласуват за нея и нейното семейство с думите, че сестра й в момента е в болница, тъй като здравословното й състояние се е влошило и има нужда от подкрепа. Последни на сцената излязоха Роси и Христо, който явно беше толкова развълнуван, че си забрави танца. За сметка на това партньорката му се раздаде на 100%, а водещият Георги Мамалев заяви, че според него тя е победителката в предаването.

В крайна сметка след последното гласуване стана ясно, че подкрепата на зрителите са получили Краси и Рада. За тях бяха гласували 58,2% от аудиторията на предаването, а за конкурентите им Роси и Христо – 41,8%. Така многочленното семейство на Рада ще сбъдне своята мечта и ще запази своя дом.

Вижте снимки от шоуто >>