"Дейвид и Виктория Бекъм имат удоволствието да съобщят за раждането на дъщеря си", съобщи техният говорител. "Щастлива и в добро здраве, тя се роди тази сутрин в болница Синайските кедри в Лос Анджелис и тежи 3,45 кг. Бруклин (12), Ромео (8) и Крузи (6) се радват на появата на малката си сестричка", добави той.

Момиченцето ще носи името Харпър Севън. Името на момиченцето не е случайно - номерът на Дейвид в националния отбор е седем, а според запознати Харпър най-вероятно е заимствано от името на модната библия Harper's Bazaar, на чиято корица Виктория се е появявала многократно.

Други близки на звездното семейство обаче твърдят, че в името няма нищо загадъчно. "Дейвид и Виктория много искаха малката да се казва Харпър, защото им звучи изискано. Това име е много популярно както сред момичетата, така и сред момчетата. Презимето й пък е Севън (от англ. - седем), защото се роди в седмия месец - юли. Освен това родителите й смятат, че в това число има нещо магическо", разкрила приятелка на Виктория Бекъм.

Вижте снимки на Виктория и Дейвид >>
Как се облякоха семейство Бекъм на сватбата на принц Уилям >>

35-годишният бивш капитан на британския национален отбор Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория сключиха брак през 1999. Те живеят в Лос Анджелис, където Бекъм играе за клуба LA Galaxy, припомнят от БГНЕС.

Медиите на Острова спекулират, че принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън могат да станат кръстници на бебето, съобщава "Дневник".