Коментари - Храни за перфектни коремни мускули | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дано повече мъже прочетат тази статия, че нашествието на торбаланковците и слонищата е безконтролно вече

Пълни глупости. Няма такова нещо като храни за коремни мускули. Коремните мускули се развиват с упражнения за торса/коремната преса, а се показват (изчистват, за да си личат) с махане на мазнини от тялото, а това става с калориен дефицит. Може да ядете само месо (което не е полезно разбира се) и да сте в калориен дефицит, да ви паднат мазнините и да се видят плочките. А иначе, най-лесно калориен баланс или лек дефицит се постига с балансирано хранене с превес на храните с ниска енергийна плътност - зеленчуци, плодове. Това, като го съчетаете с тренировки и някакъв по-чисти и богати на протеин храни - риба, яйчени белтъци, бяло пилешко нещата се получавта. Разбира се тъпкането на мазночи, сладкиши и подобни е противопоказно. А и още нещо, не си мислете, че като правите упражнения за корема, мазнините ще падат точно от там, няма такова нещо, тялото маха оттам, откъдето генетично е заложено и откъдето е "безопасно" за него. Обикновено това е първо лицето. Стегнат и релефен корем се получава с тренировки и цялостен здравословен и смислен режим на хранене.

Това съвсем не ми прилича на коремни мускули. А дали тези изброени храни не напомпват именно двете млечни жлези? Големи мръсници сте, все гледате нещо на ръба и по-така да пуснете, за да привлечете косматото човечество като мухи на....щях да кажа друго, но нека бъде мед!

как се скача на въже с този товар и то без плочки

Българите плюскат като прасета, за тях храни за коремни мускули няма. Доокато се стигне изобщо до мускулите, се минава през тежка сланина. Няма нищо по-отвратително от млади мъже и жени, които са хем ниски, хем трътлести, хем дебели.

Бе то хубаво, ама си трябва и движение.

Няма проблем ако жената има малко коремче. Най-отблъскващото в една жена е, когато й натлъстеят ръцете, особено в горната част и заприличат на превтасали самуни. Особено сега лятото разни лелки като тръгнат безръкавни и си задрусат месищата и си е.а майката.

Споделям мнението ти. Много са отблъскващи тлъстите ръце тип наденици, самуни ит.н. Някак си жената нали е нежно създание и като й видиш дебелите ръце, равни, тлъсти - отврат. Много харесвам жени с фини, изящно оформени ръце и рамене, може и леко оформени мускули. Но без да се прекалява като фитнес маниачките. Но пак е ген, има жени трупат от кръста нагоре, други обратното, а трети са цялостно фини, но последните са рядкост. Но поне наистина да не си показват толкова явно недостатъците.

Интересно ти какв опоказваш, освен нисък ръст и малък пенис?

Кой видя на тази снимка коремните мускули? :D

По принцип , всеки има коремни мускули Ана тази снимка определено също има !

Глупости! Натрупването на мазнините е генетично заложено - някой трупат на корем, други - на гъз, трети на ръце - това няма как да се избегне. Много е тъпо да се говори за коремна преса изолирано. Трябва да се говори за общата форма на човека - тъпо е да пренираш коремна преса да имаш плочки и да не тренираш гърба и останалите мускули, щото те с движението през деня не се тренират, стават едни дисбаланси, после боли те това, боли те онова... Да, храната е важна, ама зеленият чай не знам как ще ти помогне. Пък кафевия ориз хич даже няма да ви стопи мазнините - мазнини се топят с калориен излишък. Може и само на салати да карате, пак ще свалите мазнините. Работата е не да се ядат салати да се свалят мазнините, а да се яде балансирано с превес на протеините, за да се изградят мускули. Щото само със сваляне на мазнини няма да видите плочки на корема! Аз лично не бих наблягал на въглехидратите, особено на пълнозърнестите, особено при слаб или чувствителен стомах, щото тогава стават едни неприятни ситуации... Изобщо това с яденето не може да се опише с една статия.... С две думи - започнете първо да тренирате, правилното ядене само ще дойде след това - всеки човек е различен и трябва да адаптира режима си към себе си, а не да копира сляпо!

истината ви казва тоя човек

От всичко по малко, без консерванти. Малко уиски или ракийка. Един живот живеем.

Абсолютно противопоказно е а плочки и гладък корем да се ядат каквито и да е зърнени продукти, дори и пълнозърнести освен ако не сте крава и не пасете жито на нивата.

хри100, абе вие крава виждали ли сте? питам, щото жито не се пасе от което и да е животно. хубаво е да подсилите мозъчната деиност с малко зърнени храни, че зърнени продукти няма по принцип. но така става, когато плоският корем се корелира с гладък мозък. транслитерацiя