Поли Генова показа годежен пръстен

Певицата качи снимка в социалните мрежи с нежното бижу.

Обратно в новината

Коментари - Поли Генова показа годежен пръстен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам тази певица, но защо са тези татуси.Загрозяват я и я правят евтина, а тя е много добър артист.

Гледам, че аудиторията е изключително подбрана от дребни хорица. Неможе да застабете с имената си, но може да плюете по един успял човек. И понеже познавам лично тажи жена и то когато беше дете, няма нищо незаслужено. Още от дете се е борила за това което има днес и ще има, и го заслужава, нито е надценена, нито подценена. Освен все по големи успехи в кариерата и лично щастие няма какво да й пожелая. На останалите също всичко хубаво, ще си останете дребни душици.

"новото украшение на певицата породи много спекулации, че се касае именно за годеж" - не вярвам, че толкова хора проявяват интерес към пръстенчето й. Чудите се с какво да запълвате "новините" си. Тя се изживява, като ГОЛЯМА ПЕВИЦА и тези коментари я заблуждават, че интересува някого. Хубаво е да набляга повече на пеенето, хитове няма, а не на журирането. Знам, че там са парите, но какво показва на своите "фенове"? Съжалявам ако съм негативна, но наистина се взе много на сериозно. Все пак аз съм добронамерена и й желая успех в мъките към израстването, като професионалист!

Купила си пръстенче от мола за стотина лева събирани една година и Хоп...измисля си годежи

Нека бъде щастлива с партньорката си! В крайна сметка всеки в тоя живот търси щастието. Няма нужда от злоба! :)

Значи само да кажа на мъдератора - изтритите коментари са най-вярни.

Къде е новината тук????Ни пръстен някакъв ни персоната дето се хвали с него могат да бъдат нещо за което да се тръби по медиите освен ако не се заплаща солидно...

Това е сапфир, умници. Не е лилав, син е ...Лилави са алстромериите в букета ....

Много се лигави за трийсет и няколко годишна. И е доста надценявана като певица.

е, като се е сгодила, сгодно да и е! дали когато се разделят пак ще ни информира своевременно?

С тази прическа изглежда много мило. А татуировките й са много яки.Добре, че си пусна косата, че с тая обръсната страна беше ужас

Само да кажа, че на петата снимка е Люси Дяковска имитираща Поли. Приликата е голяма, но все пак сте сложили друг човек

Много шарена тази поли!

да му се не види, от сутринта се мъча да запея една нейна песен и не, та не. Явно не си пия цинаризина редовно....

Подкрепям Естет. С толкова много и плътно нанесени татуировки ръцете изглеждат като мръсни.

Е колко па да са диаманти бе... льольо...

Luna0102

Жива, здрава, ама не плуваше ли на другият бряг?!

Люси Дяковска " плува на другия бряг " .

Вероятно диаманти, със сигурност циркон. Аман от парвенющина и сляпо преследване на измислени "ценности" дето някой си мисли, че трябва да демонстрира, за да го "показват по телевизора".

КОЙ ЩЕ Я ТЪРПИ!

Оф-ф, тази мода с татуировките вече дразни! Разбирам да си изрисува нещо дребно, нежно, което може да се скрива от дрехите или да се показва с подбрано облекло, но тази широка, плътна татуировка от китката до лакътя, дето може да се покрие само в най-студените зимни месеци!... Ми, грозно е, пък.

Тя е човек на изкуството и може да си позволи.А татутата са красиво направени и цветово са издържани.

но е грозно. Ръката си е нейна, ако иска и с ла.на да я намаже. Но като стане на 55-60 години и кожата и провисне...тогава ще изглежда като намачкана гюдерия.

Абе всеки си решава какво да прави с тялото си. Като ти е грозно проблема си е твой. И на мен ми е грозно да гледам мъже с шкембета, мръсни крака и джапанки лятото, но кво да правиш, хора всякакви.

Друго си е да видиш джапанки зимата нали!? А който ходи пеш лятото с джапанки по чистите улици е нормално краката да се поомърлят. Що с кецове по ли е хубаво? Зиме, лете - обувки за физическо. Красота.... И щото всеки прави каквото си иска с тялото си затова казвате на грозното хубаво. Просто няма норми и критерии.

прав/а си,че всеки има право да прави с тялото си каквото иска. Въпрос на култура и възпитание е как и дали ще го показва. Ама какво да правим като дойдоха едни и направиха джапанките неразделна част от дрес кода... Те така са си свикнали.

Не научи занаята (пеенето), а научи любовта.