Вече над 500 момичета се включиха в надпреварата за "Най-красива абитуриентка 2021"! Остават броени дни до края на конкурса, а снимките на очарователните млади дами продължават да пристигат от всички краища на страната. За да се включите в  конкурса, трябва да сте завършили училище тази година. Останалите условия ще откриете тук.

В днешната селекция от атрактивни участнички, отново ще откриете близначки, които са избрали да прекарат своята незабравима нощ в народни носии.

Вижте новините участнички тук >>

Претендентките в надпреварата са от Бургас, Русе, Елхово, Стара Загора, Пирдоп, Велико Търново, Варна, Плевен, Оряхово, Белослав, Карлово, Хасково, Добрич и още други градове.

Първите 10 финалистки ще бъдат класирани според събраните лайкове на фейсбук страницата на конкурса. Редакционният екип на Dir.bg ще избере още 10 момичета, които да достигнат до големия финал. Както всяка година окончателният избор ще бъде предоставен на звездното жури, което този път е в състав от Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова - победителката в конкурса "Най-красивата абитуриентка" 2019 година.

Dir.bg отново е подготвил страхотни награди, както за победителката, така и за 19 финалистки в конкурса.

Снимка: trendo.bg

Победителката ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 19 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: Nokia

Освен това носителката на титлата "Най-красива абитуриентка" за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Хотел "Исмена"

СлеДващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: FOREO

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.