Поп певицата Дара пусна новия си сингъл "Все на мен" и горещ клип към него. Песента беше представена за първи път на сцената на "Годишните музикални награди на БГ Радио", малко преди певицата да грабне приза за "Най-добра БГ изпълнителка".

Вижте кадри от клипа >>

Автор на музиката, текста и аранжимента на "Все на мен" е Павел Николов от "БГ дуото на годината" Pavell & Venci Venc". Павел е отговорен за успеха и на предишните хитове на Дара - "Кво не чу", "Родена такава" и "Недей". Певицата е съавтор на текста и музиката на песента.

"Парчето е страхотно ритмично и щуро! В него има от вихъра, който ме движи, и затова и аз, и Pavell толкова го харесваме. Тандемът ни не е случаен и с всяка следваща песен той става по-добър. Текстът, който написахме заедно, ще ражда усмивки и доста хора ще се припознаят в него", сподели изпълнителката.

Видеото е дело на режисьора Люси Иларионов и оператора Георги Марков, по сценарий на писателя Константин Трендафилов. Хореографията е на Милен Данков, който коментира:

"Дара е една природна фурия! Чуе ли ритъма, сама започва да си измисля движенията и хореографията ни се получава мигновено! Това момиче е просто... Уау!"