"Най-красивата абитуриентка" на 2018 година Елица Луканова озари офиса на Dir.bg с красотата си и чаровната си усмивка.

Вижте снимки >>

Младото момиче отново изрази радостта си от победата и си спомни как в първия момент изобщо не е можела да повярва, че е станала фаворитка на журито.

Красавицата се запозна с екипа ни и с партньорите на конкурса, които ѝ връчиха приказни награди. Елица получи от бранд мениджъра на Goto Jewellery and diamonds Бойка Радева-Колева разкошно колие от авторската колекция на Goto, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Бижуто пасна перфектно на слънчевата Елица. До 30 юни всички абитуриенти все още могат да се възползват от 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата. Кампанията е специален жест на Goto Jewellery and diamonds за конкурса на Dir.bg.

Бранд мениджърът на Goto Jewellery and diamonds Бойка Радева-Колева връчва колието на Елица

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

"Най-красивата абитуриентка" бе изключително щастлива и от наградата, осигурена от "Лъки Банско".  Мина Колева - мениджър резервации на известния хотел, връчи на Елица ваучер за "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско". Приказната почивка в подножието на Северен Пирин включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Елица получава ваучер за ваканция за двама от Мина Колева - мениджър резервации на "Лъки Банско"

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

Елица се сдоби и с истинско парфюмно бижу от нашите партньори Refan. Велина Евтимова - експерт външни пазари на компанията, ѝ връчи Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. Refan осигури свежия подарък за всяка една от 20-те финалистки в конкурса "Най-красива абитуриентка".

Велина Евтимова - експерт външни пазари на компанията, връчва на Елица Kомплект Refan Gold Collection

Снимка: Иван Григоров, Dir.bg

Очаквайте утре интервю с "Най-красивата абитуриентка"! Dir.bg благодари още веднъж на всички участнички в конкурса и на своите партньори!