Седмицата на банските костюми в Маями извади на показ креативността на всички нива - от дизайнерите през моделите и гостите, всеки искаше да покаже най-невероятните модни решения, подходящи за всяко едно тяло.

Вижте снимки >>

Специалната покана за открит кастинг за дефилето на Sports Illustrated Swimsuit привлече стотици манекенки и начинаещи модели в Соут Бийч в Маями, като всички се бореха за честта да станат част от шоуто и да минат по котешката пътечка, облечени в едни от най-впечатляващите бански за сезона.

Впечатляващото в шоуто е, че брандът не е пропуснал да подготви по нещо за всички жени. И въпреки че някои не притежават фигурите, които са смятани за еталон в наши дни, за тях също е помислено и дизайнерите са се постарали да ги покажат в най-добрата им светлина. Модата и дефилетата вече не са предназначени само за момичетата с мерки 90-60-90, а вече всяка една от нас може да се качи на котешката пътечка и да покаже най-доброто от себе си, стига да иска.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дори бегъл поглед върху това атрактивно дефиле ще ви покаже всъщност колко различни са жените и че красотата не е въпрос на дълги крака и големи гърди, а да си секси не означава да приличаш на модел на Playboy.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos