След търсене, продължило почти един месец, "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg намери своята победителка в лицето на Цветелина Джонова, която тази година успешно завърши своето средно образование в първото светско училище в България, създадено през далечната 1835 г., а именно Националната Априловска гимназия в град Габрово. Тя приета в един от най-престижните учебни заведения в Европа -  Университета Бокони в Милано /Università Bocconi/, където ще учи специалност "Международна икономика и мениджмънт".

Носителката на титлата в 14-ото издание на националната надпревара бе избрана от звездното ни жури, което този път бе в състав - Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова, спечелила конкурса през 2019 г. Повече за нея ще научите в специалното ѝ интервю пред Dir.bg, в което тя ще разкаже за вълнуващите преживявания през специалната вечер на своето дипломиране, както и за бъдещите си планове и какво ѝ предстои оттук нататък.

Вижте снимки на победителката >>

По пътя към отличието 18-годишното момиче се състезава с над 1200 свои очарователни връстнички, които изпратиха на Фейсбук страницата на "Най-красивата абитуриентка" общо 3519 снимки, разкриващи прекрасните мигове и незабравимите емоции, съпътстващи техния бал. През цялото време потребителите на Dir.bg имаха възможност да наблюдават изключително оспорваното съревнование в първото онлайн лайфстайл списание у нас Life.dir.bg, където бяха публикувани изображенията на всички претендентки, чиито кандидатури дойдоха не само от различни краища на държавата ни, но и извън нейните предели.

Поради рекордния интерес от страна на младите дами т.г. Dir.bg взе решението да излъчи не 10, а 15 финалистки, избрани с потребителски вот, като към тях добави още 10 фаворитки за титлата, определени от Редакционният съвет, а финалната дума имаха нашите популярни съдии. Така първото място зае Цветелина, която спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, докато останалите 24 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари.

Снимка: trendo.bg

Освен това тя получава най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той ще ѝ бъде връчен с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и още толкова години актуализации на сигурността.

Снимка: Nokia

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: Хотел "Исмена"

А освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето.

Снимка: FOREO

Първите момичета, достигнали до последния кръг на конкурса "Най-красивата абитуриентка", организиран от Dir.bg, бяха избрани от потребителите, които в продължение на 23 дни имаха шанса да подкрепят своята любимка във Фейсбук страницата на конкурса. Така 15-те от тях, получили най-голям брой харесвания на своите фотографии, продължиха директно към финала, заедно с 10-те финалистки, класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. Накрая всички кандидатури бяха внимателно прегледани и оценени от независимото звездно жури.

Колаж: Петя Александрова/Dir.bg