Внучката на Симеон Сакскобургготски и наследница на българското царско семейство издаде новия си сингъл "Hate Me Right".

Вижте снимки на Мафалда >>

Мафалда Сакскобургготска пусна и стилно видео към парчето, в което флиртува с млад мъж. 24-годишната певица залага на изчистена визия. В клипа тя е гримирана с блестящи сенки за очи, съвсем малко руж и нежнорозов гланц за устни. Сменя рокля в средновековен стил и класическа риза - и двете, решени в бяло. Режисьорки на клипа са младите таланти Симон Риджел и Маги Маклафлин.

Най-голямата дъщеря на принц Кирил и съпругата му Росарио - Мафалда, има вълшебен кадифен тембър. Тя е певица, пианист и композитор, а от няколко години има участия в заведения в Лондон и Ню Йорк. През октомври Сакскобургготска пя акапелно на партито-промоция на новата колекция на Майкъл Корс в лондонския хотел "Clardige's". Тя бе и сред най-търсените лица по време на отминалата Седмица на модата в Ню Йорк.

Майката на Мафалда я насърчава да учи в Музикалния колеж в Бъркли. През 2015 г. Мафалда издава първия си сингъл "Don't Let Go". Младата жена има пълната подкрепа на приятеля си Марк Абуслайнмен, с когото е заедно повече от три години.

Мафалда и Марк

Снимка: Instagram