Баловете приключиха отдавна, но ние от Dir.bg продължаваме да търсим най-красивата абитуриетка сред стотици момичета от цялата страна, които споделиха кадри от запомнящата се вечер, прекарана със съучениците си. Победителката ще бъде избрана от звездното ни жури, което в състав: Филип Буков, Радина Карджилова, миналогошната победителка Цветелина Джонова и Натали Трифонова. Днес ви представяме точно нея - "вечно усмихнатото момиче". 

Вижте снимки на Натали >>

За това какво ще търси тя в участничките, с какво е запомнила балната си вечер и дали училището ѝ лиспва, разговаряме с водещата на предаванията "COOLt" и "Геймър" - прекрасната Натали Трифонова.

Как успяваш да запазиш тази своя позитивна нагласа, без значение от често изменящия се житейски климат?

Аз не съм "вечно усмихнатото момиче", както обичат да ме наричат. Имам си своите моменти на тъга, яд, като всеки нормален човек. Много съм емоционална! Просто нямам право да показвам тези емоции на екрана, а и не смятам за нужно да натоварвам хората покрай мен с моите лични проблеми. Толкова по-приятно е човек да вижда усмихнати лица, въпреки всичко!

Кои са качествата, които ще търсиш сред момичетата, записали се за участие?

Търся момичето със специалното излъчване, което те кара да "залепиш поглед"! Търся усмивката, която ще оправи настроението на всеки в dir.bg, докато гледа нейната снимка! Търся онази естествена красота, която вече срещаме все по-рядко! Търся абитуриентката, която грее от щастие и това си личи!

Снимка: bTV

С какво ти самата помниш и свързваш тази специална вечер?

Помня, че ми беше едновременно щастливо и тъжно! Щастливо, защото тази вечер е специална и се случва един път в живота. И тъжно, защото осъзнавах, че това е последната вечер, в която всички ние ще бъдем заедно! Да, приятелствата остават и след гимназията, но когато всеки поеме по своя път, срещите с тези хора стават все по-редки и винаги някой липсва на тях.

Какъв беше твоят тоалет за празненството?

Къса черна рокля.

Лесно ли откри своята рокля или задачата се оказа по-трудна?

Аз знаех какво искам. Намерих дизайнерите, нарисувах роклята и те просто я направиха. Не беше трудна задача.

Има ли нещо от училище, което ти липсва днес?

Всичко ми липсва! Липсват ми веселите моменти в час, в междучасията. Липсват ми учителите, дори тези, които не ми бяха любими. Липсват ми дори наказанията в коридора. Да, имаше и такива (смее се).

Снимка: Официален профил в Instagram

Как се ориентира към телевизията?

Започна като нещо временно в студентските ми години. Но май приказката, че "временните неща се оказват най-постоянни" е вярна. Стартирах като водеща на прогнозата за времето във вече несъществуващата ТВ7 и бързо се влюбих в телевизията.

Чувстваш ли се в свои води?

О, да! Ако не се чувстваш в свои води, тази работа не е за теб!

Очакваше ли, че някой ден ще водиш собствени предавания?

Когато за първи път застанах пред камера, не съм имала такива мисли и очаквания. Но когато натрупах малко опит, вече бях сигурна, че телевизията е моето място и да, започнах да усещам, че развитието ми няма да бъде само в прогнозата за времето.

Снимка: bTV

"COOLt" или "Геймър" чувстваш по-близо до себе си?

"COOLt" е предаването, в което се чувствам по-спокойна и по-подготвена. Трудно мога да бъда изненадана, защото познавам добре артистите, които застават срещу мен! "Геймър" е предизвикателство за мен като водеща- това са непознатите води, в които скочих! Но се радвам, че го направих, защото работя със страхотен екип и се срещам с младите хора, които са част от дигиталния свят, който съвсем скоро ще ни завладее напълно!

Каква тайна се крие зад безупречната ти визия?

Ген. 

Спазваш ли специален режим на хранене или диета?

Никога не съм! 

Имаш ли планове за лятото?

Има още време до края на телевизионния сезон, затова не съм правила планове. Надявам се, че август месец ще бъде моят месец за дълго излежаване на плажа.

Запиши се участие в конкурса "Най-красива абитуриентка >>

Dir.bg отново е подготвил страхотни награди, както за победителката, така и за 20 финалистки в конкурса.

Наградите:

Снимка: Trendo.bg

20 прекрасни финалистки ще спечелят ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. от Трендо, с който да си закупят продукти по избор от модната платформа. Най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

 

Снимка: Huawei

Понеже ние ценим вашите спомени и специални моменти, победителката ще спечели Смартфон Huawei P50 Pro, който продължава традициите за първокласна фотография в P серията и предлага най-мощната фотографска система на Huawei към днешна дата. Тя позволява на всеки любител да създава фотографии от професионално ниво, с качество, улавящо всеки цветови нюанс и детайл от реалността. Моделът въвежда първата Dual-Matrix Camera система със Super Main Camera Matrix, включваща RGB камера, монохромна камера и мултиспектърен сензор. Серията P на HUAWEI винаги се е отличавала не само с първокласна камера, но и с арт дизайн и висока производителност.

Снимка: Лъки Банско

Другата награда е приказна почивка за двама в модерния 5-звезден СПА хотел в Банско, който е разположен в началото на популярния ски курорт Банско и само на 450 м. от неговия център, старинни улици и къщи. Разполага с комфортни студия и апартаменти, 3 ресторанта, ексклузивен СПА център, вътрешни басейни за възрастни и деца, както и солен басейн, външни басейни за деца и възрастни през лятото, съвременни конферентни зали, детски кът и детска площадка на открито, компютърни зали. Лъки Банско е наложено име за иновативни и качествени програми, които са собствен продукт на хотела: ЛъкиФит - за отслабване, антистрес и релакс, ЛъкиКидс - детски езиков лагер, Аюрведа клиник Банско - за профилактика и лечение с методите на аюрведа, йога курсове. Носител е на множество награди и отличия.

Снимка: Goto Jewellery and Diamonds

Следващият подарък е диамантеното колие от Goto Jewellery and Diamonds. С него ще започнете новата страница от вашата приказка, но и ще запазите спомена от бала си дълго, след като е приключил. Бижуто е изработено от 18К бяло златото с диамант близо 0.06 от карата, чистота VS, цвят D-F, шлифовка брилянт. Всички бижута на бранда са с модерен, съвременен и в същото време класически дизайн. Вдъхновени от модните тенденции, създават вечните бижута, подходящи за всеки повод и за всеки стил.