Изникващите из страната приказно красиви зимни базари, уханията на греяно вино, карамфил и мандарини, празнично украсените търговски центрове, елхите по пазарите, новият хит на Марая Кери и пр., и пр. неумолимо ни напомнят, че Коледа и Нова година са само след броени седмици. Разумният купувач обаче знае това "и без жокер". Неговият списък с подаръци е готов, а някои от нещата дори вече са купени или поръчани. Защото нищо не бива да се оставя на случайността. Особено радостта в очите на любимите хора по време на едни от най-големите и чакани от всички празници в годината. Времето, в което се събираме заедно, разменяме си прекрасни емоции и си пожелаваме "бустерни дози" здраве, щастие и късмет.  

А късметът винаги е на страната на предвидливите и разумните, особено що се отнася до коледните и новогодишните подаръци. Защото, да си признаем честно, никой от нас не обича чорапи с еленчета, червен пуловер, стъклена топка със снежинки, чаша за чай със зимен принт и прочее баналности, които понякога получаваме от близки, приятели и колеги, оставили купуването на подаръци за последния момент.

Разумният купувач мисли с любов и отношение за всеки човек, когото иска да зарадва. Далеч преди празниците той вече е готов със строен списък: какво, за кого, защо, как, откъде... Защото това не е просто списък с подаръци. А списък с мечти. Като марковата рокля за нежната половинка, която тя все отлага да си купи "заради по-важни неща за семейството". Като онази въдица, пред която той толкова пъти се спира в рибарския магазин и я гледа както гледаше вас на сватбата ви. Като цял живот бленуваната от родителите ви екскурзия. И като оня, новия мега як телефон, чиито параметри вече знаете и насън да ви бутнат след безбройните екзалтирани повтаряния от страна на детето. И още: красива шарена форма за кекс за съседката, която често звъни на вратата с по няколко парчета от нейните феноменални сладкиши, персонализирани малки дарове за колегите... Изобщо, списъкът е безкраен. А времето до празниците - не. Затова разумният купувач го грабва още през ноември и започва да отмята задачите като един истински домашен Дядо Коледа. В ролята на джуджетата-верни помощници както винаги са подбрани магазини, любими и сигурни сайтове, и - разбира се - безконтактна шопинг карта за лесно и удобно разсрочване на покупки в търговски обекти и интернет

На вниманието на всеки разумен купувач: Ако изберете разсрочване на 3 вноски на ПОС терминал на UniCredit Bulbank, плащате 0% такса. Например: разполагате с 1000 лева кредитен лимит по вашата UniCredit Shopping Card и правите 3 покупки в месеца, които разсрочвате за различни периоди. При плащане на общия размер на всички дължими месечни вноски от вашите разсрочени покупки, лихви по тях не се начисляват.

Не забравяйте да се запасите и с повечко шарена, лъскава, празнична хартия, панделки и красиви картички, за да опаковате подаръците за любимите хора и да им отправите своите най-сърдечни пожелания за една весела Коледа и здрава, мирна и щастлива Нова година. На каквито всички се надяваме. И каквито заслужаваме.


Материалът е подготвен с подкрепата на УниКредит Булбанк.