Вторият международен проект на Дара вече е факт. Песента се казва "BTW (Bye, Bye)" и е създадена съвместно с гръцките диджеи Livin R и Noisy, част от нашумелия покрай Елени Фурейра лейбъл Panik Records. Часове след излизането на клипа Дара разказа пред Dir.bg за сюжета в стил Бони и Клайд и за новия си приятел - диджея от Dope Zoo Живко Гичев.

- Преди броени часове пусна новото си парче. Как се роди то?

- Да-а-а! "BTW (Bye, Bye)" е вече факт! Проектът се роди преди известно време, когато от гръцкият лейбъл Panik Records се обадиха на Саня Армутлиева и казаха, че настояват именно аз да участвам в следващото парче на диджеите Livin R и Noisy. Срещнахме се в студиото, написахме заедно текста, аз помагах за музиката и така се случи парчето - бързо, енергично и с много готин клип.

Вижте Дара в Париж >>

- Сюжетът на клипа е в стил Бони и Клайд. Как избрахте темата?

- Талантливият режисьор Димитрис Георгиев измисли концепцията, аз и екипът във "Вирджиния Рекърдс" много я харесахме и останалото сами го виждате. По време на снимките беше адски весело, тичахме толкова бързо, за да заснемем сцената в тунела в началото на клипа, че чак ме заболя капачката на едното коляно и до ден днешен си ме наболява... Също така се наложи да дърпаме една кола с въже, тъй като пречеше на снимките. Оказа се, че не е толкова лесно...

Снимка: Virginia Records

- Във видеото имаш няколко страстни сцени. Беше ли ти притеснено по време на снимките?

- О, да! Може да изглеждам щура, безстрашна и супер уверена. Е, всички тези неща са истина... Но определено ми беше притеснено, знаейки, че ще трябва да се целувам с непознат. Но актьорът, с когото снимахме, се оказа много готино момче, което влезе в положение и нещата се получиха.

- В края на клипа ти зарязваш "плячката" и опитваш да помогнеш на приятеля си. Кое е по-важно - парите или любовта?

- Любовта, разбира се. Точно това искахме да покажем и в клипа - че съм точна и вярна и че дори той да не е хукнал след мен, макар и изпуснал парите, аз се връщам при него да помагам и поемам риска да ни заловят, защото любовта е пред всичко.

- Забелязахме, че тези дни беше в Париж. Какви са впечатленията ти от града?

- Oh là là... Всеки трябва да посети Париж поне веднъж в живота си! Невероятно е. Единственият минус бе студът, но това не ми попречи да обикалям забележителностите и да вървя по 20 км на ден.

- С кого беше там?

- Посетих Париж главно поради бизнес ангажименти. След като те свършиха, реших да остана за няколко допълнителни дни с приятеля ми.

Дара с новия си приятел в Париж

Снимка: Facebook

- От колко време сте заедно и как се запознахте?

- Познаваме се и сме приятели от доста отдавна, но сме заедно като двойка от сравнително скоро - няколко месеца.

- С какво го изненада за Свети Валентин?

- Направих му вкусна торта. Ама много вкусна!

- Къде е следващата ти изява на живо?

- Днес, на 23 февруари, може да дойдете с мен в Банско на Световната ски купа! Очаквам ви в 19:00 часа на площада.

Снимка: Virginia Records