Католиците и любителите на маскарада по целия свят днес се преобразяват за празника Вси Светии.

Вижте снимки >>

Почитателите на Хелоуин традиционно обличат страшни костюми, за да прогонят злите духове от домовете си. Дечицата обикалят от врата на врата за лакомства, а възрастните се отдават на щури партита до сутринта.

Известните личности у нас също не пропуснаха празника. Николета Лозанова се облече като монахиня, вероятно правейки препратка към актуалния хорър "Монахинята", и отново показа доста плът. Поп певицата Гери-Никол пък се появи в Инстаграм като сексапилна медицинска сестра, оплискана цялата в кръв. В едната ръка хванала "бебе", в другата - сатър.

Николета Лозанова като Монахинята

Снимка: Instagram

Българската гордост в Холивуд Нина Добрев има цели два костюма за празника. Тя първо се облече на тема популярния римейк "Роди се звезда", а по-късно преобрази в еднорог не само себе си, но и кучето си.

Нина Добрев и кучето й - еднорози

Снимка: Instagram

Безспорно една от най-забавните гледки на празника е дело на футболната мегазвезда Кристиано Роналдо и красивата му приятелка Джорджина. Днес тя е всичко друго, но не и красива, защото е избрала да влезе в образа на съсухрения Дракула. Роналдо е костюмирал цялото си семейство, дори и бебетата.

Роналдо с цялото семейство

Снимка: Instagram