Очаквайте на 16 юни обявяването на първите 10 финалистки в конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка", които събраха най-много лайкове от потребителите ни във Facebook. Редакционният съвет на българския уеб портал ще избере още 10 финалистки.

Вижте новите участнички >>

Всички 20 финалистки ще бъдат обявени на 18 юни, а името на "Най-красивата абитуриентка" 2018 ще стане известно на 19 юни. Тя ще бъде избрана от независимо жури.

Днес ви представяме някои от последните участнички в конкурса. Сред тях е и смелата Теодора Юрукова, която се бори с детска церебрална парализа. Тя завърши 12 клас в СУ "Св. Паисий Хилендарски", град Златица.

Участвайте тук >>

Победителката ще спечели "СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Снимка: Официален сайт

Абитуриентката на 2018 година ще получи също разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Специално по повод конкурса на Dir.bg от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Всички 20 финалистки в конкурса ще спечелят истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Refan