Вече са известни всички 25 финалистки в конкурса "Най-красивата абитуриентка" за 2021 г., като този път Dir.bg реши да излъчи не 10, а 15 момичета, избрани с потребителски вот, които ще се надпреварват за титлата.

Към тях редакционният съвет на Dir.bg добавя още 10 млади дами, формиращи общата бройка на претндентките - това са Петя Тодорова, Сиси Стоилова, Кристина Терзиева, Гергана Чонова, Цветелина Джонова, Ивет Иванова, Ивона Габарова, Наталия Славова, Мая Бонкалова и Яна Цветкова.

Вижте 10-те финалистки на редакцията >>

15-те финалистки с най-много харесвания >>

Победителката ще бъде избрана от звездното ни жури, което тази година то е в състав от Никол Станкулова, Невяна Владинова, Иво Аръков и Нена Върбанова, спечелила в конкурса през 2019 г. В надпреварата тази година участват 1 200 момичета от цялата страна и от чужбина, изпратили общо 3519 снимки.

"Най-красивата абитуриентка" за 2021 г. ще спечели ваучер на стойност 500 лв. за онлайн магазина Trendo.bg, а останалите 24 финалистки - такива на стойност по 50 лв., с които ще могат да закупят най-актуалните за сезона дрехи, обувки, бански костюми и аксесоари. Бъдете в крак с модата с Trendo.bg.

Снимка: trendo.bg

Освен това носителката на титлата за 2021 г. ще получи най-новия флагман на Nokia - Х20, който е проектиран да устоява на времето, в отговор на социалната мисия на компанията #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси, чрез по-дългото използване на вещите и ограничаване на електронните отпадъци. Той идва с три години гаранция, три години актуализации на операционната система и три години актуализации на сигурността.

Снимка: Nokia

Следващата награда за нея е СПА почивка за двама в хотел "Исмена", намиращ се в град Девин. Комплексът е чудесно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. В него те се радват на лукс и хармония, наслаждавайки се на уникалните пейзажи в сърцето на Родопите, където се грижат техния престой да бъде наистина незабравим.

Снимка: Хотел "Исмена"

Освен всичко изброено дотук, тя ще се сдобие и с иновативно смарт устройство в грижата за кожата с микроток и анти-ейдж ефект FOREO BEAR на шведския козметичен бранд FOREO. Уредът действа като интензивна тренировка: стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето. 

Снимка: FOREO