Гергана от ”Женени от пръв поглед” излиза с ММА боец

Приятелство, прераснало в любов - така Гергана Капзамалова от “Женени от пръв поглед”, описва връзката си с ММА боеца Деян Топалски.

Обратно в новината

Коментари - Гергана от ”Женени от пръв поглед” излиза с ММА боец | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това с тестовете за интелигентност ми е много смешно. Все едно не я чухме толкова предавания колко й е акъла и как не може да изразява елементарна разбираема мисъл и като ни кажат, че теста й за интелигентност е голям, веднага ще се съгласим, че е гениална. Ами не. Куха си беше и точно си е намерила това, което й приляга тамън. Същият каот нея татуиран, напомпан и явно със същия интелект като нейния. Ама то си личало и по теста де. Хахаха...

хаха иха голям праз за зимата и ко ся ко да правим ? Хехе !

ох, олекна ми че както се бях притеснил ...

Да си живеят живота, не ни занимавайте с тези!

бе тез ММА " бойци "нкикнат като гъби , която и новина да прочетеш , все за ММА боец говори , да нямаме в българия академия за таквизи ?

И повечето от тея все бой на улицата ядат. Даже един за малко да умре.

Това риалити беше толкова измислен формат и самите участници някакси не си подхождаха, ама карай. Та Герганчето дано най-накрая си е намерило половинката.

Ко очакваш от онази клоака Фродо

Е поне да го бяхте класифицирали, че "накърнява доброто име"! :) А то било извън темата... Чалга новина, с чалга участници, с елементи на топал(с)ки и с аромат на съблекалня! :)

Какво реално правят тия ММА-та? Това е някакъв гювеч "който каквото може" и който е по-як.

Мафиотите им плащат, за да се забавляват, а ММА-тата харчат изкараното по *урви щото е най-лесно. Демек парите от един джоб отиват пак в същия.

Ъ ъ ъ какво реално правият тия в футбола, волейбола, бокса ...

Поредната ВИП персона, сега с нея ли ще ни занимавате, къде останаха НиЛо, руса Златка и други подобни ВИП-ове

ХА-ХА-ХА! Кифлата си пролича. Личеше си, че не беше читава още в предаването. Георги не беше тъпак и я заряза. Иначе се опитаха да го изкарат крив, но момчето си е бил на място. Сега очаквам и следваща новина - Герито яла бой от гаджето си.

Може следващата новина да е, че е издала поп-фолк албум, или че си е надула джуките при доктор Енчев :)

То от тая може да се очаква всичко. Тъпизмите на новото време със сигурност не са и чужди. Може и некой кубик да вкара в горния етаж. :) А тоя с гУемия куефициент се е натресъл здраво. ха-ха-ха-ха

Герито отдавна я е свършила тази работа с джуките при Енчев.

Боже господи и тази отвратителна циганка , която непонятно защо си е въобразила , че е красива "дама" и тя стана звИздЪ . Отврат

пффф кой и къде ги е правил тези тестове? искам доказателства. сори ма и двамата с 140 коефицент е абсолютно невъзможно - 140 е почти гениалност.

За него е сигурно. Но тази черничката персона хич не ми се вярва. Деян ми бе колега в ТУ и наистина едно много интелигентно и начетено момче. Честно голям % от нас бяхме в сянка когато говореше той.

Тренирам бойни изкуства вече близо 20 години. Черен колан взех още като ученик. Имам една стена с купи и медали. Сигурно ще тренирам докато мога да се движа, но състезател по ММА бих станал само, ако няма с какво друго да си изкарвам хляба... Даже не съм много сигурен дали първо не бих се пробвал като охранител.

Е трябва да тренираш и граплинг, само с карате не става.

Явно не знаеш какво е карате...

Тая винаги си е търсила такъв мъж и това си личеше със страшна сила в Женени от пръв поглед. Гошката завалията какво ли не направи за да я спечели, но при такова положение нямаше как да се получи нещо. Терзанията са му отишли на кино. Поне видяхме какво не трябва да прави едни мъж за една Кифла!!!

Не го обиждай Гошката, човекът бързо се усети, че са го чифтосали с професионалистка и му потънаха всички гимии.

Преди 4 години ни купиха едни американци и правихме една камара тестове, включително и IQ... Аз изкарах 148 - най-много от всички и известно време им виках тъпаци... За съпоставяне Бай Киро беше почти на ръба на олигофренията, за малко да го изгонят... Везните се наклониха, когато шефа им каза, че Бай Киро е поправил и произвел части, които иначе биха стрували на фирмата над 100 000 долара... И не, не бъркам нулите сто хиляди, с IQ 95... А Бай Киро всъщност е шофьор, работата със стругове и фрези му е нещо като хоби...

Еми аз като човек на изкуството ще дам за пример Анди Уорхол който на тест за интелигентност е изкарал седемдесет и нещо точки. Преди години го класираха на трето място като най-значим художник на 20-ти век. Е няма как такъв човек да е толкова прост според теста, и да е толкова значимо име в изкуството ако тестовете бяха точни. И всъщото време всеки сульо-пулев да изкарва двойно по високи резултати...

Не обръщайте внимание на това, което пишат за Вас. Просто го измервайте в инчове.

ти слушал ли си интервю с Анди? еми очевадно тъп си е бил. Което намирам за абсолютен синхрон с изкуството му което е поп културата. Най-значим означава най-продаван.

Евала за историята!

Ако беше много интелигентна нямаше да парадира с тялото си. Това го правят така наречените "телесни нарциси". Тези които парадират с ума си са "мозъчни нарциси" и демонстрират разни дипломи и титли. И двата вида обаче се нуждаят от това да им се възхищават околните.

...тези тестове въобще не дават вярна представа за това, колко е интелигентен един човек. Само с ребусчета с квадратчета и детелинки не става. Един истински тест би трябвало да разкрива не само логическото мислене на човек. Това не е интелигентност на 100%.Просто има хора, които по-добре се справят с ребуси и зрителни гатанки. Ама я дайте да видим - В теста да се реши сложно уравнение по алгебра или тригонометрия, да се направи философски анализ на някой от диалозите на Платон, ....да се обяснят някои химически процеси, да се назоват спътниците на всички планети в Слънчевата система...и т.нт. тоест, един тест би трябвало да е многопластов ,да е сериозен и да продължава часове. Проста истина - тези тестове станаха популярни, защото Човечеството като цяло затъпява.Хората не искат да мислят, искат машините да мислят вместо тях. На много места в обучението днес се предлагат тестови програми. Липса на добро образование - когато имаш сериозни пропуски по литература, философия, физика, математика, биология, химия, история и география....идват на помощ ребусите. Едно време децата от моето поколение имаха всеки ден по 6, дори по 7 учебни часа от гореизброените дисциплини.Никой не знаеше какво е това тест. Трябваше здраво да се учи, анализира и решава.То на бяха контролни, класни и олимпиади. За мен лично, много деца /особено отлични математици/ още тогава имаха IQ поне150, ако използваме стандартите на днешните тестове. Да не говорим, че тези стандарти са различни и относителни.

so fukkin boring !

Айкюто на Бил Гейтс е 160 !!! Разликата между него и този стероид е очеизвадна. Единият използва ума си и е милиардер, а другият е бедняк, който го използват за боксова круша. Айкю 141 е имал Хитлер и като знаем какви глупости е натворил, не е за хвалене... Въпреки, че тези двамата ми изглеждат повече да имат айкю около 80-90 максимум.

Двамата заедно или на всеки даваш по толкова?

80-90 само че общо за двамата ;)))

И аз така в един интернет тест излязох с IQ 152 и си викам: "Брех мама му, доближавам се до най-умния в Холивуд" - Шарън Стоун, която има IQ 154 :))) Само за справка, казват, че ако имаш IQ над 140 отиваш към категорията гений. Е, аз да ви кажа не съм никакъв гений, това поне го знам със сигурност

Защото тестовете в интернет не са достоверни. Аз също съм правил и понеже имам официален резултат от Менса знам, че разликата е в десетици от това, което се дава в интернет.

Има гениални хора които на такъв тест изкарват под 100 точки. Това измерва само определен вид интелигентности и е доста остарял метод.

А, и друго забравих. Тази Герганчето я гледах в шоуто. Ами тя си е една чиста кифла с претенции за кроасан, даже да ви кажа малко на джуревка ми бие. Та не знам в кой сайт са си правили IQ теста, ама съм убеден, че ако седна с нея на разговор за обща култура, да си поговорим за известни писатели, да ми каже какви техни заглавия знае и колко е чела от тях, да поразгледаме малко картини на класици и да видим колко от тях ще разпознае кой ги е рисувал, съм убеден че на такъв тест ще се провали с гръм и трясък

Като ги гледам на снимката - подхождат си. И хич не ми се вярва ММА боец толкова пък да е умен. Иначе нямаше да се бие. За нея същото важи.

Интернет е пълен с тестове, които не дават вярна оценка. За да си видите коефициента на интелигентност отидете на официално тестване в Менса например. Тестовете нямат нищо общо с тези в интернет. Резултатите в интернет също са доста завишени - тоест ако реално си за 100, в интернет получаваш 140 например. Самочувствието ти хвръква до небето колко си умен, обаче всъщност ... да, точно така, средностатичстически си, не си нищо особено. Няма как това момче да е като Бил Гейтс в главата, нали се сещате, то си личи де. Така че тези хвалби на майка си само да ги разправя и на заблудени като тая мома.

И с това IQ завърши индустриален мениджмънт в Техническия...

айде всичко съсипете сега!!! КИ 140 е нормелен за ТУ там има много умни хора всъщност над 142 са 2% от хората не 0,2% гейтс доколкото си спомням има 170 КИ

Професионалистка с ММА боец, класика в жанра. Само това с коефицента за интелигентност не ми стана ясно за какво го изтъкват, за оправдание ли нещо, за какво ли?

онлайн тест ли са попълвали ?? :))) няма умен човек който да ходи да го блъскат по главата за пари :))) може да прави 1000 други неща а тази я видях веднъж по ТВ КИ й е по-скоро 40 :)))

Ами ако обича точно това да прави и му се отдава?

Значи не е умен.

...хм, тези тестове за "интелегентност" са пълна порнография. Само показват че човечеството все-повече затъпява. Какво искам да кажа ли? Ми то са едни квадратчета, кръгчета и разни тъпи ребусчета.Тествал съм се на официалния на МЕНЗА. За по-малко от 39 минути отговорих правилно на 39-те въпроса с фигурки. IQ то ми е 140./максималното, ако въобще това е най-правилния тест/ Е, и??? Това е много относително.Тези тестове са на основата на зрителни и логически възприятия, и според мен не могат да разгърнат целия мисловен процес на човек. IQ-то на Бил Гейтс въобще не е 143, както го посочват в статията. Гейтс има 160 IQ. Тоест - има различни тестове, така че, някои може да си докарат и 200 IQ. Мога да ви кажа,че ако задължително подложат хората на подобни тестове, повечето ще имат IQ над 100. За мен интелигентността значи много повече от чисто логически възприятия и връзки.Има едно простичко правило, житейско - всичко се определя от това как се отнасяш към заобикалящата те действителност, към Света и към хората.Интелигентността върви ръка за ръка с морала и нравствеността. Колкото до занаята на въпросния боец... Фактът, че се е захванал със спорт в който основната цел е брутално да смачкаш и пребиеш противника ми говори достатъчно. Съвсем друго е Карате. Много взеха да бъркат понятията. ММА не е бойно изкуство.Бойните ИЗКУСТВА са на основата на ДЗЕН, те са изтъкани от философия, а големите майстори с право могат да се нарекат интелектуалци. Истинският каратист е символ на висока нравственост, чест и достойнство, той трябва да бъде "бял дракон на бяла стена". Затова и кимоното е бяло - символизира духовна чистота. ММА спортовете са поредното доказателство за упадъка на обществото. Нещо като "чалга" в спорта.

Да! Много, много добре казано!

Имаш огромен плюс от мен.Невероятно точен коментар.

А? Кои са тея, сефте ги чувам?

Нека си се е.ат . хората. Ама не искали да афишират връзката?!. Ама се публикува в лайф. Нещо не разбирам. Сигурно IQ ми е 0. Ха-ха-ха

Абе и тая отвратителната проклетия и нея звезда я направихте.

Изумена съм от критериите за измерване на нивото на интелект... Тези резултати ако са реални, световните умове колко ли IQ ще имат - според мен най-малко 300...

Леле, тя ли да има коефициент 140? Хахахахаххахахахаххахах Иначе - живи и здрави, нека се обичат хората

Баааа, Бил Гейтс , напрау Анщайн удари у земята... Маршала бе двойка ... Президент , президент

Има още един кандидат за президент, който продължава напред след като го бият като брашнян чувал!

Човек с такова IQ да се занимава с пердах е един вид оксиморон. Нещо като живия труп.

Нидей пиши оксиморон ,че таз дума я знаят хора с Ай Киу под 150. Ше се объркат и ше наредат грешно триъгълниците

Искам да видя черно на бяло, че имат официален потвърждаващ документ за IQ им, иначе и аз мога да кажа,че моя е 200.

Купили са си го - иначе бой :)

То няма лошо, самия IQ тест отдавна е доказан, че означава нищо, има много измерения на човешката интелигентност, които не могат да се измерят с фигурки и комбинаторика.