17-годишна софиянка спечели конкурс за топ модели

Седемнадесетгодишната софиянка Християна Димитрова грабна титлата в тазгодишния конкурс „Ivet Fashion Top Model 2011“ в столичен клуб снощи.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишна софиянка спечели конкурс за топ модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

паолина панчева е много по-хубава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

НЕВЕРОЯТНА КРАСАВИЦА

Невероятно красиво, добре сложено момиче, което е от малкото в България с данните на топ модел. Феновете на момичета тип "николета лозанова" могат да хранят на воля защото николета и останалите от този тип могат единствено да завиждат на момичета като Християна .

това момиче все едно има или си има пластична операция на носа- като на Майкъл Джексън

НАЙ-НАКРАЯ НЕЩО ХУБАВО.....

Всички момичета са невероятно красиви!

Най-накрая момиче с данни на истински модел и не на фолк певица. Браво!

Сладка муцунка има, и добре оформени коремни мускули. Браво, много стройно момиченце!

Много е сладка само цвета на косата и не ми харесва, но може така да изглежда на снимките и на камерите само! И няма силикон, то си е направо невероятно!

колко хубаво е да си млад, красив и богат.

Готина - ей такива девойки трябва да обират наградите, а не да ни пробутват разни дърти грозници и уруспии като Мара Илиева.

Ама грозна е бе,какво й харесаха!!!

най-накрая! да видим едни нормално изглеждащи момичета.няма силикон,джуки,стойки и порнография.откровена и естествена красота.вместо загорял солариумен тен,прасковен цвят на кожата,прекрасни.дано имат успех,като модели,по-добре в чужбина,защото у нас ще бъдат грозно употребени и скоро обезобразени в така познатият ни калъп за бг (поп-фолк) красота.

Честито на новото попълнение в каталога за компаньонки на "Ивет фешън"

каква глупост е този коментар, но явно от "потребител" не може да се очаква да мисли по друг начин

Т.е. Фабия, минала е твойта любимка покрай Клаудия Шифър, та си е заминала направо. Леле, хора, не сте наред. Озаптете се малко, все пак божи празници идат и не плещете глупости по Нет-а. Та така, "Фабия", освен ако не си желязна като една истинска "Шкода"! Не се бой - има още модели "Фаворит", "Октавия" "Фелиция" "Рапид" /а ,тъкмо за теб - много е бърза, но не колкото си ти/.

Т.е. Фабия, минала е твойта любимка покрай Клаудия Шифър, та си е заминала направо. Леле, хора, не сте наред. Озаптете се малко, все пак божи празници идат и не плещете глупости по Нет-а. Та така, "Фабия", освен ако не си желязна като една истинска "Шкода"! Не се бой - има още модели "Фаворит", "Октавия" "Фелиция" "Рапид" /а ,тъкмо за теб - много е бърза, но не колкото си ти/.

Поздравления и момичетета и музиката са супер.

Прилича на Клаудия Шифър. Сладка е.

Прилича ми на някоя от северните раси, но не и на българка.Шом на 16 изглежда на 30, на 30 как ли ще изглежда?

Плащаш "пичелиш" не плащаш "ни пичелиш" имаше и мнооого по-добри от тая ... та тя няма грам цица :Р

Любителите на сдрусани ориенталски телеса - бегом към Анадола:))

Чакай малко. Първо чичковците с паричките ще й ги подърпат да порастнат, а като си спести сама ще си направи нови, по-големи и по-хубави.

Странно нещо са туй федералните закони: - у САЩ на 16 можеш да караш кола, да се ожениш, ама не можеш да влезеш в кръчма - у нас - на 16 можеш да се фръцкаш полугола пред пълна зала, оценяваща именно телесните ти части, обаче не можеш да се жениш, да караш кола или да пиеш алкохол Дааам, странен е днешният "морал". Чест е да си порочен, наказуема е непорочността. Или, не, не, май просто всичко, от което текат парички, се обявява за "харно". Гнусна работа.

Аха, така е при капитализма: Морално е всичко, което носи печалба. Дори да не е морално, то ако си пратил данък, става морално. Неморално е да не печелиш, защото тогава не можеш да купуваш боклуци и да носиш печалби на онези, които ти ги продават. Дори да си изключително морален, твоята нерентабилност за чорбаджиите вече те прави изключително неморален. О, времена, о нрави...

Прав си и да добавя.Туй моме ,като влезе в "каталога",като ново месо-Нали секса с непълнолетни е наказуем?Абе лицемерие,фалш,страшно.И Кои ги избира тези,"Девойки".Та Деян Неделчев -Икебаната е доста по -женствен.Сигурно -това се търси вече,то кой мъж ,жена при тези не личи.

в щатите ако нямаш 21 години, нямаш право на алкохол, ама имаш право да си войник и да среляш/убираш хора.....

БРАВО ! Много красиво момиче! КЪСМЕТ !

Все повече и повече днешните момичета приличат на младежи.

И обратното ......

Ако имаш предвид, че момичето не попада в категорията жени с широк ханш, малки рамене, пищни бедра и гърди - тези жени са ок и наистина подобна визия е била доста актуална, но преди немалко години.

победителката прилича на али от сер. малки сладки лъжкини

И аз го гледам този сериал, много е як