Ирена Милянкова се съблече по случай годишнина на Визаж

Майката на 4 деца, модел и актриса Ирена Милянкова позира полугола в компанията на колежките си Кристина Несторова и Елеонора Йоцова за билбордове, които украсиха столицата.

Обратно в новината

Коментари - Ирена Милянкова се съблече по случай годишнина на Визаж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шибат се, шибат се, а после искат да си покажат и оная работа в Интернетна

От тая лъха само тъга.Депресира ме

Майка на 4 деца - това е най-важното!!! С или без фотошоп тази жена изглежда впечатляващо. Има навярно стрии, навярно има и целулит ама какво от това. Това си е нещо човешко и естествено, Да родиш 4 деца е похвално и пак да успееш да се запазиш. Дай боже всекиму!!!

Милянкова е изключителна красавица, притежава едно от малкото конвертируеми в световен щаб лица и излъчване - очи, скули, лицева структура,поглед ...и т.н. Не е като да идва то меката на чалгата.

няма кадри без пхотошоп, важно е след пхотошоп да изглеждаш така добре като тях. защото на един вялк и пхотошоп да му направиш, няма как да добие визя като тази на тези модели. стига с този негативизям... радваите се на живота *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дива ,аз предпочитам да видя снимка без фотошоп с всичките й недостатъци.Сещам се как в един магазин в Сащ бяха наредени щайги с ягоди- приказни, големи узрели да ти потекат лигите.И зад тях сложен ароматизатор с мирис на ягода.Просто ягодите бяха някакви ГМО без грам вкус и мирис.Така, че истинското предпочитам, а не измамното и лъскавото.

Интересно ми е как ще изглеждат всичките тези снимки ако се забрани ретуша.

Момичетата са страхотни., независимо какво пишете. Всички снимки по света са дело на фотошопа и въпреки това хората ги харесват, само у нас още със ставането , намираме някакъв повод и почваме да мислим кого да оплюем!

Абе то бива да се бутне с фотошопа, ама тук са се оляли. Толкоз ли е зле мадамта?

Зле е. Трябва да я видиш на някоя от неуспешните й снимки.

тая ако знае кво й мисля...ще остави всичко и ще кацне веднага на неуморния!!

Кадърът далеч не е "поразителен", а по-скоро е посредствен. Много помпозност струи и от други гръмки слова като "виртуозните артисти"... Бъдете по-прецизни и дистанцирани в "статиите" си.

Нищо авторско в тази снимка, а фотошопа доста се е потрудил :)