Какъв беше модният облик на българската Евровизия

Тазгодишната Евровизия се отличи със сравнително изискан музикален вкус. Добре ли се представиха обаче дизайнерите на състезаващите се певци?

Обратно в новината

Коментари - Какъв беше модният облик на българската Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно основното правило на модните критици е винаги да критикуват! Хората се постарали да изглеждат стилно, без излишен кич - било им еднообразно, искали дънки и тениски! Ако в действителност бяха излезли по дънки и тениски щеше да има коментари, че са облечени много семпло. Ако бяха пък с по-екстраваганта визия а-ла Лейди Гага - щеше да им се лепне етикета "кич". Е няма угодия в тази модна гилдия! На мен лично много ми хареса сребърната рокля на водещата и на ней много добре и стоеше. Също ми хареса и тоалета на Софи Маринова - повечето хора избягват да носят такива ярко цветни дрехи, защото пак някой моден умник е решил, че това е "циганско". На Софи обаче това не й пречи, защото не се срамува от "циганското"! Освен това дрехите са избрани не само за да подхождат на изпълнителите, а и да са в тон с песните им. Така че моето мнение на моден любител е напълно положително!

Да,наистина тази година БНТ1 се представи отлично!

И песните и пеенето бяха много слабички. Компилации от чалга,народни напеви и джаз. Качество направи си сам. Защо се събират хора от кол и въже, а не се вземат победителите от току що приключилото състезание по бтв - май се казваше гласът на България. Там имаше няколко добри гласа и сценично поведение. Какво пречи на телевизиите да си сътрудничат?

Ставате там за Евразия. За друго - не. И те го знаят. Догодина вможе да поканите и Пешо Ритника, или Цура Затварачката.

Наистина! Защо Стелияна винаги трябва да изглежда на 35, при положение, че всички знаем на колко години е!?!?!

Уважаеми модни журналисти, участниците в БГ Евровизия нямат нито свои стилисти, нито от БНТ им се отпуска някакаъв, дори минимален бюджет , за да изглеждат шестте човека на сцената що годе прилично. Певците участници, освен, че сами плащат за своите песни, трябва да извадят пари за това, някой да им направи хореография на сцената, да им изпее беквокалите, да платят на танцьори. В едно такова шоу, за да изглеждат артистите добре, е редно поне телевизията да им осигурява стилисти или да им отделя бюджет за сценични тоалети. За сега артистите са принудени сами да финансират всичко това от джоба си, а зрителите да понасят вследствие на това и модни недоразумения. Така че модните журналисти нека имат претенции към продуцентите на конкурса, които иначе разполагат с немалък бюджет за него!