Деми Мур съсипана от слуховете за връзка на Къчър с Риана

Актрисата Деми Мур е съсипана от слуховете, че бившият й съпруг Аштън Къчър има връзка с Риана.

Обратно в новината

Коментари - Деми Мур съсипана от слуховете за връзка на Къчър с Риана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е не бъдете толкова жестоки, Деми явно го харесва и страда че остарява,за да се съсипвата така .ще бъдете изпитани внимавайте в изводите?

о, аман с тази деми! ами държи се като пубертет. да се вземе в ръца, че вече не и е останала капка достоинство. ако досега някои я съжаляваше, вече маи само и се подиграват! пълно падение!

и без това не я намирам за красавица, да вземе да се стегне малко, всеки остарява и всеки трябва да си знае мястото, не може вечно да се влачим с 20 годишни пиклиовци.

Чудно ми е какво се е "хванала като удавник за сламка" за тоя Аштън?! Такива като него в Холивуд с "лопата да ги ринеш" ... то не бяха драми, то не бяха чудеса ... да вземе да се стегне тая женица и да спре да се унижава!

ПОБЪРКАНА ЖЕНА, ЩЕ СЕ СЪСИПВА ЗАРАДИ МЪЖ, ПА БИЛ И НА 30, НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА. ДА СЕ ВЗЕМЕ В РЪЦЕ И ПОЕМЕ НАПРЕД И НАГОРЕ!

Ами тя се съсипва каквото и да чуе за младока.Да се върне в болница да се долекува и да проумее , че все пак е на 50 и... годинки и не върви на 30 годишни младоци.

Хайде стига вече с тоя Аштън бе!Да не е единствения мъж на света!Според мен тази жена,трябва да плаче за първия си съпруг Брус Уилис,че си позволи да го замени с този лигльо Аштън!

Еее, някои жени не намират спокойствие! Това нейното не е любов, а завист, че не е на мястото на другата.

Допусна грешката да приеме много по-млад от нея мъж за даденост в живота й! Рано или късно това щеше да се случи! Бива, бива трагедии, но тя се оля.

жалка история.

На кого му пука?Докога ще ни занимавате с нея?

На теб, щото си влязъл да прочетеш и дори си оставил коментар. :-P

Ами да си беше намерила истински мъж- някой обикновен бачкатор. Щеше на ръце да я носи и друга жена нямаше да погледне. А тя си намери разглезен "сексимвол"- живеят в среда, в която изкушенията от по-млади и нахъсани жени са на всяка крачка. Тогава какво очаква!?

Бе аз до сега не съм виждал "обикновени бачкатори" да си носят жените на ръце, виждал съм жените им да ги носят, щото обикновено нямат пари да си заредят голфчетата или 19-ките. Ма ти може да си виждал повече, аз не движа много с обикновени или бачкатори.

Да звънне на Брус Уилис да я спаси

....А преди 9-ти какви хубави огледала имаше-е.....