Жените вече си избират по-бедни съпрузи

Съвременните жени са все по-образовани, печелят все повече и избират за съпрузи все по-бедни и необразовани мъже, показва статистиката.

Обратно в новината

Коментари - Жените вече си избират по-бедни съпрузи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупости, тия са дотолкова изпаднали, че търсят само с некой да си го сложат, мисленето на жената минава винаги през секса, що за глупости ви набутват в главите, нема ли нормални психолози да ви го пообяснят малко

Според тази статистика, значи Че мъжете са започнали да си търсят по-богати жени. Т.е. преди жените са се продавали на богаташи, сега мъжете се продават на богаташки :)))

и аз така гледам, да има някакъв занаят, да може да боядисва, да строи, да сменя крушки, да влачи тежко и да не е много префинен да подрежда всяко косъмче пред огледалото и да ми виси по 100 часа пред компа. трябва работа да се върши.

Още преди 20 години една позната по повод на нейна приятелка, която имаше за мъж- ( министерски син, грозен и дърт, перманентен алкохолик ), каза , че е по добре ХАМАЛИН ОТ СТОЧНА ГАРА е била мнооого права.

И с 10 години по-млади

Бедният мъж е генетично заложен да лъже, да хитрува и живее кратко съответно и поколението ме няма да е много здраво. Не казвам че трябва и богаташ защото и при тях има дефекти, наркотици,мании разни.. Нормален мъж, работещ и грижещ се за семейството си не някои дето живее на кредит и си купува най-скъпите екстри без да мисли за децата си

Те такова животно нема. Вярвайте ми свестните мъже са се изчерпали, или са бедни и комплексирани или богати мутри.

Опаааааааа. Я ме гледай мен. Въобще не съм комплексиран и ми дреме кой какви пари има. Свободен съм!!!