Д-р Емилова отрича необходимостта от стабилна сутрешна закуска

Има поговорка "Закуската изяж сам, обеда раздели с приятели, а вечерята дай на врага си". Според д-р Емилова, ако човек иска да се храни здравословно, трябва да прави точно обратното.

Обратно в новината

Коментари - Д-р Емилова отрича необходимостта от стабилна сутрешна закуска | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ме чака тежка работа да не ям, че да пукна по-лесно ? Сутрин задължително се хапва един резен филе и 2 филии хляб + кашкавал. На обяд ядеш 1 2 и 3 то , на вечеря яко се наяждаш, след това люпиш семнки и пиеш бира. Преди лягане 1 шоколад, че гладен не се спи. Това е част от моята диета и мога да уверя госпожата, че от 10 г нямам разлики в теглото 85 кг +- 3 кг. Работата ми е среднотежка и явно всичко се харчи.

има много истина но и много противоречя. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А аз съм абсолютно съгласна с нея, че обилната закуска затормозява организма и най-вече мозъчната дейност. Не казвам, че не трябва да се яде нищо на закуска, но и схващането, че закуската е "основното и най-важно" хранене за деня е абсолютно погрешно.

Моите уважения към дамата, все пак е на възраст, но тя не разбира от диетично хранене, или по-точно Не хранене!!! Истината е балансирана храна и спорт!!Мозъкът има нужда от енергия за да работии!!!!

да има някой да и вярва,преди години каза ,че ще излекува късогледството на дъщеря ми ,нищо не стана само направи детето ми вегетарианка

Да, да една приятелка, пък и Ст.Данаилов след няколко лечения /хранения/ при госпожата вече тежат тройно повече от преди.

Това със салатата ми харесва, но как да стане с вечерята до 19 ч., като се прибирам към 19.20-19.30 ч?

Глупости са това, един ден едно пишат, после друго-точно обратното....всеки трябва да си прецени сам за себе си! Аз, ако не закусвам ми става лошо от глад и не съм работоспособна. Има една пословица: "Гладна мечка хоро не играе".

+1